AasaAasa on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa entistä halvempia kulutusluottoja 2000-5000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea luottoa netin kautta ilmaisella hakemuksella. Lainahakemuksen täyttämiseen ei mene 10 minuuttia kauempaa. Hommaan tarvitset verkkopankkitunnukset ja lisäksi lainaajalla pitää olla vähintään 20 vuotta ikää ja puhtaat luottotiedot.

Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Lainan hakeminen on todella yksinkertaista netissä olevalla ilmaisella hakemuksella. Aasa myöntää lainaa ilman vakuuksia 2000-5000 euroa. Aasa lainoilla on myös aina 18 päivän peruutusoikeus joten jos tulet katumapäälle voit lainasopimuksen purkaa. Ennen lainan hakemista kannattaa kokeilla sivustolta löytyvällä lainalaskurilla miten lainasumma sekä laina-aika vaikuttavat kuukausierän suuruuteen sekä lainan kuluihin. Näin voit sitten valita juuri sellaisen maksuerän mikä on sinulle sopivan kokoinen. Lainahakemuksen voit jättää Aasalle vaikka et olisi varma tuletko lainaa ottamaan koska hakemus ei vielä sido sinua mihinkään. Verkkohakemuksen voit jättää kellon ympäri ja se käsitellään toimistoaikana. Hakemuksen jättäminen ei sinua vielä sido mihinkään joten voit sen huoleti tehdä vaikka heti. Aasalainalla on myös 18 vuorokauden peruuttamisoikeus mikäli muutat mielesi etkä lainaa haluakkaan.

Kuka voi lainaa hakea?

Aasalta voit lainaa hakea jos olet 20-vuotta täyttänyt ja asut vakituisesti Suomessa. Hakijalta vaaditaan myös joko työ- tai eläketuloja. Myös määräaikainen työsuhde kelpuutetaan. Huolimatta tuloistasia jos sinulla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin Aasa ei voi lainaa myöntää. Tarvitset myös TUPAS tunnukset jotta voit rekisteröityä ja kirjautua lainapalveluun. Jotta laina voidaan sinulle maksaa tarvitset tietenkin myös Suomalaisen pankkitilin koska ulkomaille ei lainaa voida maksaa.

Paljonko lainaa voi saada?

Aasa lainapalvelusta voit hakea lainaa 2000-5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Maksuaikaa voit saada sopimuksen mukaan 6-24 kuukautta. Kätevällä lainalaskurilla voit määritellä sinulle sopivan kuukausierän. Maksuaika on todella ratkaiseva tekijä lainan kustannuksissa joten sen miettimiseen kannattaa panostaa. Mitä pidemmäksi laina-aika muodostuu niin sitä kalliimmaksi se tulee, mutta toisaalta liian lyhyellä maksuajalla kuukausierät nousevat ja voivat aiheuttaa maksu ongelmia. Mieti siis tarkkaan millaisen aikataulun sinä tarvitset.

Korotusta lainaan helposti puhelinsoitolla

 

Aasan kautta et voi hakea toista lainaa ennen kuin olet maksanut edellisen moitteettomasti pois, mutta voit saada olemassa olevaan lainaasi korotusta helposti soittamalla yhtiön asiakaspalveluun. Aasa tarjoaa kerralla jopa 5000 euron lainaa, joten voit helposti korottaa pienemmän lainan suuremmaksi, jopa tuhansien eurojen lainaksi edellyttäen, että olet maksanut aiemmat eräsi ajoissa takaisin. Voit korottaa lainaasi ilmaiseksi, joten saat helposti ja edullisesti lisälainaa tarvittaessa samalta yhtiöltä, eikä sinun tarvitse ottaa useita lainoja eri lainantarjoajilta.

 

Lainaa joustavilla maksuehdoilla

 

Aasan kautta voit nostaa suurta, jopa 5000 euron lainaa joustavilla ja edullisilla lainaehdoilla, sillä saat esimerkiksi 5000 euron lainan jopa kahden vuoden laina-ajalla. Nimellinen korko on tuolloin lainallesi vain 24,90% ja todellinen vuosikorkokin todella kohtuullinen 46.82%, joten maksat lainaa takaisin 208 eurolla kuussa 24 kuukauden ajan.

 

Aasan kertalaina sopii sinulle parhaiten, jos etsit edullista ja suurta kertaluonteista kulutusluottoa, sillä pienemmillä, muutaman tuhannen luotoilla todellinen vuosikorko nousee jo 108%, jolloin maksat esimerkiksi 2000 euron kertaluotosta jo 166 euroa 12 kuukauden aikana.

 

Maksat lainastasi korkojen lisäksi myös 399 euron järjestelypalkkion ja 18 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun, joten Aasa veloittaa myös lainan järjestelyistä ja lainatilisi hoidosta maksuja. Lisäkuluista huolimatta Aasan kertaluotto on moniin muihin kertaluottoa tarjoaviin yhtiöihin verrattuna melko edullista erityisesti suurissa luottosummissa ja yhtiö on myös erittäin luotettava, joten sitä voi hyvin suositella kertaluonteista lainaa etsiville.

 

 

Yhteystiedot:

Aasa Oy

Konalantie 6-8B

00370 Helsinki

Puhelin: 0600-04045

asiakaspalvelu@aasa.fi

Comments are closed.