credit24Credit24 tarjoaa joustavan lainaratkaisun: 250-3000 euron joustolimiitti on erittäin kätevä lainatuote, voit nostaa rahaa lainaan juuri sen verran kuin tarvitset ja lainaaminen onnistuu helposti netistä. Credit24 edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja ja vähintään 19 vuoden ikää. Maksuaikataulu on aina äärimmäisen joustava, voit valita laina-ajan 1-24 kuukauden väliltä ja vähimmäislyhennyserän on oltava 30 euroa kuukaudessa. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja saat nopeasti lainapäätöksen netissä. Suosittelemme Credit24:ää kaikille, jotka ovat edullisen lisärahoituksen tarpeessa!

Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Credit24 on yksi netin ehdottomasti parhaista lainapaikoista. Lainaehdot ovat todella kuluttajaystävälliset ja selkeät. Lainahakemuksen käsittely on nopeaa ja rahat siirtyvät käyttöösi jopa vartissa. Rahojen siirto luottotililtä käyttöösi onnistuu netissä, tekstiviestitse tai juuri siihen kehitetyllä mobiilisovelluksella. Ensimmäinen nostosi on ilmainen ja kuluja maksat aina ainoastaan käyttöön otetusta summasta. Kulut ovat muutenkin todella maltilliset ja tämä lainapaikka soveltuu kaikille jotka ovat edullista pikalainaa tai luottoa etsimässä. Credit24 ei vaadi vakaajia tai takaajia. Credit24 on sivustomme yksi suosituimmista lainapaikoista ja suosittelemme kaikkia alle 3000 euron luottoa etsiviä harkitsemaan tätä loistavaa lainapaikkaa jossa palvelu on aina asiantuntevaa ja ystävällistä sekä lainatuotteiden laatu on ehdotonta huippua. Jos olet jo lainan ottanut mutta tuletkin toisiin aatoksiin niin voit peruuttaa lainasi maksutta 14 vuorokauden sisällä-

Kuka voi lainaa hakea?

Lainaa hakevan tulee olla vähintään 19-vuotias. Riippuen lainasummasta sinulla tulee olla myös tietyn kokoiset säännölliset tulot jotta lainapaikka voi olla varma että takaisinmaksu ei tuota ongelmia. Sinulla tulee myös olla puhelinliittymä omissa nimissäsi sekä pankkitili jossa on verkkopankkitunnukset. Maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voi hakea luottotili muodossa 250 eurosta 3000 euroon.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Lainallesi voit valita takaisinmaksuaikaa 1-24 kuukautta sen mukaan millainen kuukausierä sinulle parhaiten sopii. Maksuaikatauluun vaikuttaa myös lainansuuruus ja esimerkiksi pienempiin lainoihin voit saada lyhyemmän maksuajan kuin suurempiin tuhansien eurojen luottoihin. Sivustolla olevalla laskurilla voit kätevästi vertailla millaisia lyhennyseriä erilaiset lainasummat ja laina-ajat aiheuttaisivat.

Credit24 tarjoaa asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuun

 

Credit24 haluaa varmistaa, että olet täysin tyytyväinen saamaasi lainapalveluun. Yhtiö on niin varma, että tuhansien muiden lailla olet sen toimintaan täysin tyytyväinen, että saat kulusi takaisin, mikäli keksit luotostasi jotain valitettavaa. Harva tuskin valittaa, sillä jopa 99,8% Credit24:n asiakkaista on ollut erittäin tyytyväisiä saamaansa luottoon.

 

Credit24 tarjoaakin nyt uusille asiakkailleen 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka aikana saat kaikki luotostasi kertyneet kulut takaisin, jos et ole jostain syystä tyytyväinen lainantarjoajaan. Saat rahasi takaisin, kun kerrot yhtiölle sähköpostitse 30 päivän sisällä lainasi ottamisesta, miksi et ole tyytyväinen luottoosi. Maksat vain jo nostamasi lainan takaisin.

 

Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi Credit24 voi luvata asiakkailleen 100% tyytyväsyystakuun, sillä se on todella yksi markkinoiden edullisimmista, luotettavimmista ja nopeimmista lainantarjoajista. Yhtiön Joustolimiitti-luotto on helppo tapa nostaa jatkuvaa lainaa, sillä saat sitä ensimmäisen kerran hakemuksen jätettyäsi ja myöhemmin ilman erillisiä hakemuksia joko netin tai puhelimen välityksellä.

 

Saat Credit24:n lainallesi myös pitkän ja joustavan takaisinmaksuajan, sillä voit lyhentää lainaasi jopa 36 kuukautta. Et maksa lainastasi mitään turhia kuluja, sillä siihen ei kuulu piilokuluja, kuten kiinteitä kuukausimaksuja, avausmaksuja tai vuosimaksuja.

 

Lainaa myös mobiilipalvelun kautta

 

Credit24:n kautta voit nostaa lainaa myös helposti ja joustavasti mobiilisovelluksen kautta. Palvelun voit ladata helposti iPhone-puhelimeen tai iPad-tabletille App Storesta tai Android-laitteille Google Playsta ja sen avulla voit kätevästi nostojen lisäksi tehdä nostoja, tarkastaa lasku-, asiakas-, tai saldotietojasi ja ottaa käyttöön lisäpalveluita.

 

Mobiilisovellus kulkee näppärästi aina mukanasi, sillä saat sen käyttöösi helposti avaamalla puhelimesi ja kirjautumalla sovellukseen tunnuksillasi. Voit nostaa uutta lainaa nopeasti yhtä nappia napsauttamalla luottorajasi puitteissa, joten voit saada rahaa tilillesi myös liikkeellä ollessasi jopa 15 minuutin sisällä. Luottotietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvallisesti tallessa salasanalla turvatun palvelun takana, eikä sinun tarvitse huolehtia tärkeiden tietojesi vuotamisesta. Salasanan ansiosta kukaan ei pääse sovellukseen tai rahoihisi käsiksi, vaikka puhelimesi joutuisikin vääriin käsiin tai menisi hukkaan.

 

Voit toki nostaa lainaa normaaliin tapaan myös Credit24:n verkkosivujen kautta, mutta mobiilisovellus helpottaa arkeasi liikkeellä ollessasi, sillä sinun ei tarvitse enää mennä läppärin tai kotikoneen ääreen hakeaksesi lisää lainaa, vaan saat sitä missä ja milloin vain. Sovellus nopeuttaa ja helpottaa siten Joustolimiittisi käyttöä ja hallintaa huomattavasti.

 

Yhteystiedot:

MCB Finance Finland Oy

Malminkatu 28

00100 Helsinki

Puhelin: 0800-144 344

Asiakaspalvelu@credit24.fi

Comments are closed.