Tämä artikkeli auttaa löytämään kaikista edullisimman vipin tilille tänä vuonna nopeasti. Pikavippivaihtoehtoja on niin paljon, että varsinkin uutena lainaajana et välttämättä tiedä mistä löytyy edullisin pikavippi ja luonnollisesti kaikki ovat aina sen halvimman pikalainan perässä. Tämä sivusto auttaa pikavipin etsijää löytämään lainaa halvalla lähes välittömästi pankkitilille. Kaikista halvin pikavippi on hankala löytää itse ja joudut käyttämään paljon aikaa tähän, joten on erittäin suotavaa kuunnella meidän neuvoja, mikäli haluat löytää kaikista edullisinta lainaa.

Halvimmat pikavipit ja lainat 2016 Halenslainalta

halenslainaHILLITTÖMÄN HALPA! Halenslaina on erittäin edullinen, sillä sen kaikki pikavipit ovat varusteltu vain 29,84 % todellisella vuosikorolla. Voit hakea lainaa 100 – 3000 euro väliltä ja vielä todella pitkällä maksuaikataululla 1 – 5 vuoden välillä. Voit siis hakea pientäkin lainaa todella pitkällä maksuajalla. Voit ottaa myös maksuavapaan kuukauden jos tunnet tarvitsevasi sellaista eli Halenslaina joustaa myös. Jos haluat kaikista halvimman pikavipin, kannattaa tässä tapauksessa ehdottomasti kääntyä Halensin puoleen.

Hae tästä

 

Vivus.fi pikavipit ilman kuluja – ilmainen ensilaina!

vivusVivus.fi myöntää pikalainaa erittäin edullisesti ja nopeasti tilille aina 10 – 600 euron väliltä. Voit valita laina-ajan 10 euron tarkkuudella eli voit todella lainata juuri sen verran kuin haluat. Myös lainan takaisinmaksuaika on sinun päätettävissäsi ja sen voi myös valita vuorokauden tarkkuudella. Vivus tarjoaa lainaa monipuolisin ja joustavin lainaehdoin kaikille luottokelpoisille henkilöille, joilla on riittävästi ikää ja täyttävät kaikki lainaehdot. Vivus tarjoaa myös kaikille lainaajille mahdollisuutta eräpäivän siirtoon eli jos maksusuunnitelmiin tulee yllättäviä ongelmia niin ei hätää, sillä voit siirtää eräpäivää pientä maksua vastaan jopa 30 vuorokaudella. Huom! Hae pikavippi ilmaiseksi 400 euroon asti, mikäli olet ensimmäistä kertaa lainaamassa Vivukselta!

Hae tästä

 

Halpaa lainaa – Euroloan

euroloanEuroloan myöntää edullista lainaa 50 – 2000 euron välillä ja saat valita lainan jopa yhden euron tarkkuudella eli voit todella lainata tismalleen sen kokoisen summan kuin mitä tarvitset. Laina-aika on valittavissa1 – 12 kuukauden välillä riippuen hieman lainan suuruudesta ja laina lyhennetään aina kuukausittaisissa tasaerissä. Yritys on luotettava ja erittäin toimiva sekä takuuvarma pikaluottoa myöntävä yritys. Tutustu Euroloanin lainaehtoihin, mikäli tämä tuntuu kiinnostavalta vaihtoehdolta.

Hae tästä

Hae kaikista edullisin pikalaina Internetin kautta tai tekstiviestillä

Lainan hakeminen tulee aina kaikissa tapauksissa edullisimmaksi, mikäli teet lainahakemuksen verkossa. Nämä ovat lähes aina paria poikkeusta lukuunottamatta ilmaisia ja tästä syystä ne ovat kiilanneet tekstivippien ohi ja ovat nykyään suositumpia kuin ne. Pikavipit voi myös hakea tekstiviestillä, mutta joudut pulittamaan aina parisen euroa jokaista lähetettyä viestiä kohden ja viestejä lähetetään aina pari kappaletta per vippi. Säästä siis kuluissa reippaasti rahaa hakemalla pikavippiä pankkitunnuksilla netistä. Jos etsit pikavippiä ilman luottotietoja, suosittelemme tarttumaan mahdollisiin vaihtoehtoihin nopeasti, mikäli sellaisia löydätte, koska nykyään vipit luottotiedottomalle ovat todella vaikea saada.

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on siis jokaisessa tapauksessa suotavaa ja jos olet lainaa vailla ja et pääse verkkoon, niin vasta tässä tapauksessa kannattaa turvautua tekstivippiin. Tekstivippi on kätevä ottaa jos on tien päällä, mutta älypuhelinten kovan suosion kasvun ja yleistymisen myötä myös verkkoon pääsy on mahdollista reissustakin. Jos haet lainaa verkosta niin huomaat, että etenkin todellinen vuosikorkoprosentti on radikaalisti pienempi kuin mitä se olisi tekstiviestillä pikavippiä haettaessa. Edullisin pikalaina on siis saatavissa vain ja ainoastaan jos haet pikalainat verkkopankkitunnuksilla ja unohda siis kalliit tekstivipit.

Lainaa tekstiviestillä – jokaisesta lainasta extrakuluja – hae halvin vippi netistä

Lainan ottaminen tekstarilla oli vielä yleistä joitakin vuosia sitten, mutta nykyään se ei ole enää kuitenkaan niin suosittu. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ihme, sillä pikavippejä haetaan verkosta erityisesti sen edullisuuden takia. Halvin vippi löytyy kun täyttää netissä ilmaisen lainahakemuksen helposti ja nopeasti. Verkosta lainaaminen on vaivaton tapa saada halvin pikalaina heti tilille ilman, että joudut käyttämään sen etsimiseen valtaisasti aikaa. Tämä ei ole välttämättä edes kaikkien tiedossa, sillä pikavippifirmat eivät ilmoita kovinkaan suureen ääneen sivuillaan tekstiviesteistä koituvia kuluja eli kannattaa aina pitää silmät auki ja tutkia tarkkaan mitä mikäkin maksaa.

Pikavipit halvalla – onko hinnoissa todellisuudessa suuria eroja?

Edullisin pikavippiPikavippien ja myös suurempien lainojen kuluissa on todella suuria eroja ja varsinkin kun kiinnittää huomion todelliseen vuosikorkoprosenttiin, eron huomaa huomattavasti räikeämmin ja se ei ehkä rahallisesti tunnu niin suurelta summalta, mutta sitä se kuitenkin on. Kaikki on suhteellista ja pienessä 100 euron vipissä jo euron erotus koroissa heilauttaa korkoprosenttia radikaalisti. Suuremmissa lainoissa erot eivät näy niin helposti ja silloin kuin puhutaan pitkän ajan kulutusluotoista.

Joissa lainan lyhennysaika on vuosia, niin todellinen vuosikorkoprosentti painuu väkisinkin melko alas, eikä muutaman euron heittely vaikuta tähän juuri ollenkaan. Kannattaa siis laskelmoida tarkkaan, sillä tässäkin voi säästää jo tuntuvasti, sillä jos säästöä kertyy 5 vuoden lainassa 3 euroa kuukaudelta, niin säästät tässä jo pelkästään 180 euroa. Se ei välttämättä tunnu 5 vuoden ajassa juuri miltään, mutta jos valikoit lainan oikein kuukausittaiset säästöt tulevat olemaan paljon isompia kuin edellä mainittu 3 euroa.

Mistä edullista pikavippiä 18-vuotiaalle?

 

Yli 500 euron kulutusluottoja ja jatkuvia joustoluottoja on yleensä tarjolla vain maksukykyisille yli 20-vuotiaille, joiden lainariskit ovat yleensä juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneita alhaisemmat. 18 vuotta täyttäneille on kuitenkin tarjolla pieniä pikavippejä, joita voi nostaa ilman säännöllisiä tuloja pelkillä puhtailla luottotiedoilla.

 

Lainasto

 

Lainasto tarjoaa 18-vuotiaille 100-400 euron pikalainaa pelkillä puhtailla luottotiedoilla ilman erillisiä kysymyksiä. Saat lainaa todella nopeasti ja edullisesti jopa vuoden takaisinmaksuajalla, joten voit maksaa nostamaasi pientä lainaa takaisin hitaasti, jos tulosi ovat vielä pienet tai epäsäännölliset. Lainasto tarjoaa pikavipilleen todella kilpailukykyiset ehdot, sillä saat lainaa vain 28,60% nimellisellä korolla ja 48,90% todellisella vuosikorolla, joten rahaa jää muuhunkin elämiseen.

 

Euroloan

 

Euroloan tarjoaa 18-vuotiaille jopa useiden tuhansien eurojen lainaa todella nopeasti ja helposti luottotiedoilla. Lainaa voit nostaa jopa 10 000 euroa kerralla, mutta sitä ennen kannattaa tehdä huolellisia laskelmia omasta maksukyvystäsi, jotta varmistut, että voit maksaa lainan takaisin ajallaan.

 

18 vuotta täyttäneille sopiikin paremmin Euroloanin tarjoama edullinen Express-pikavippi, jota voit nostaa todella nopeasti ja vaivattomasti korkeintaan 500 euroa kerralla jopa kolmen minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lainan saat lähes heti, sillä sinun ei tarvitse käydä luottoluokituskartoitusta läpi hakeaksesi sitä, vaan saat sen vain puhtailla luottotiedoilla ja voit maksaa lainan takaisin helposti osissa usean kuukauden ajan.

 

Comments are closed.