Etua.fiEtua.fi:n kautta voit hakea lainaa jokaiseen tarpeeseen, yhtiö tarjoaa kulutusluottoja ilman vakuuksia jopa 500 – 35 000 euron väliltä kaikille säännölliset tulot omaavalle vähintään 20-vuotiaalle luottokelpoiselle henkilöille. Lainaaminen käy helposti yhtiön sivuilta ja saat aina yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaimmalta tuntuvan lainatuotteen. Etua.fi:n tarjontaan kuuluvat myös räätälöidyt asuntolainat, joita voit haet myös helposti verkon kautta. Tämän lisäksi yhtiö tarjoaa vielä asiakkailleen luottokorttia eli lainatuotteiden valikoima on huikea. Tutustu lisää ja hae lainaa Etua.fi:n kautta yläpuolella olevasta napista.

  • Hae kulutusluotot, asuntolainat ja luottokortit netistä
  • Joustavia lainatarjouksia vaikka muille jakaa
  • Lainat ilman vakuuksia 1-30 vuoden maksuajalla
  • Hae kulutusluottoa 500-35000 euroa
  • Asuntolainat räätälöidysti
Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Etua.fi on lainapalvelu josta voit hakea joustoluottoa tai asuntolainaa. Heidän kauttaan on todella kätevää esimerkiksi kilpailuttaa vanhat pienemmät lainat ja luotot ja yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi kulutusluotoksi jota on myös huomattavasti helpompi hoitaa. Luotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia. Etua.fi auttaa sinua etsimään sopivan lainantarjoajan laajasta yhteistyöverkostostaan johon kuuluu niin pankkeja kuin netissä toimivia rahoitusyhtiöitäkin. Jättämällä yhden hakemuksen saat monia tarjouksia eri yhtiöiltä joita voit siten helposti vertailla ja valita sinulle sopivimman. Näin voit luottaa siihen että saat erittäin edullisen lainatuotteen olipa tarvittu lainasummasi mitä tahansa 1000 ja 35000 euron väliltä. Etua.fi on yksi markkinoiden parhaista lainapaikoista ja heidän kauttaan voit myös saada erilaisia valmiiksi neuvoteltuja alennuksia esimerkiksi auton kaskovakuutukseen tai kotivakuutukseen.

Kuka voi Etua.fi palvelusta lainaa hakea?

Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias mutta todella suuria summia haettaessa voidaan kuitenkin asettaa korkeampiakin ikärajoituksia. Hakija ei voi lainaa saada mikäli hänellä on aiempi maksuhäiriömerkintä. Vaatimuslistalla on myös Suomalainan pankkitili sekä osoite pysyvästi Suomessa vähintään kahden vuoden ajan. Lainaajalle asetetut vaatimukset kannattaa kuitenkin aina varmistaa riippuen siitä oletko hakemassa kulutusluottoa, luottokorttia vai asuntolainaa sekä sen mukaan kuinka paljon on rahoitustarpeesi.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Etua.fi kautta saada 1000-35000 euroa. Tarjolla on luottotili, luottokortti sekä asuntolaina.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-ajan voit määritellä itse riippuen lainasummasta. Luonnollisesti kun lainasummien välillä on näinkin suuri ero niin laina-aika tullaan aina määrittelemään tapauskohtaisesti.

Miksi hakisin lainaa netin kautta, kun lainaa saa pankistakin?

Lainaa toki saa myös pankista, mutta netin etuna on helppous ja nopeus. Pankit ovat tunnetusti auki vain rajoitetun ajan ja saattaa olla hankalaa löytää sopiva aika pankissa vierailuun. Toki myös pitää lainaneuvojalle varata aika ja konttoreitakin on nykyään yhä harvemmassa.

Netissä sen sijaan hakemuksen voi palauttaa mihin aikaan tahansa ja hakemukset myös käsitellään nopeasti. Parhaimillaan voi saada rahat tilillensä jopa 15 minuutin kuluttua hakemuksen jättämisestä. Nyt on myös mahdollista saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joita voi sitten rauhassa vertailla toisiinsa.

Mitä eroa on pankista otetulla lainalla tai netin kautta otetulla lainalla?

Käytännössä ei mitään. Erot lähinnä tulevat esiin hakuprosessissa ja yritysten erilaisissa tavoissa toimia.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Valtaosa netin kautta haettavista lainoista on vakuudettomia ja niihin ei myöskään tarvitse takaajia.

Mitä kannattaa huomioida, kun haen lainaa?

Toki lainaan liittyvät ehdot on tärkeää lukea todella huolellisesti. Myös lainan korko on toki tärkeä asia. Korot vaihtelevat paljon eri yritysten välillä, joten vertailu kannattaa. Osa tarjoaa kiinteää korkoa, mutta osa taas suosii vaihtuvaa korkoa.

Kuitenkaan pelkkä korko ei  tarkoita sitä, että laina olisi edullinen. Kannattaa myös selvittää, että mitä muita maksuja yritys perii. Osa veloittaa avausmaksun,tilinhoitomaksun,kuukausimaksun,nostopalkkion, laskutuslisän tai jonkun ylimääräisen maksun, mutta osa taas ei veloita muuta kuin lainan korot. Tarkkana siis kannattaa olla ja yrityksiä on hyvä vertailla huolellisesti.

Etua.fi palvelua käyttämällä vertailu onnistuu helposti, koska yhdellä hakemuksella saa vaivattomasti monta tarjousta.

Etua.fi yhteystiedot:

asiakaspalvelu@etua.fi

 

Comments are closed.