EuroloanEuroloanin 100-5000 euron luottotili on aina toimiva lainaratkaisu. Avaamalla sen voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaisesti vuorokauden ympäri. Nostoissa ei ole rajoituksia ja maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta. Lainan hakeminen on ilmaista netissä ja saat vastauksen hakemukseen nopeasti. Lainaaminen onnistuu jos olet vähintään 18-vuotias luottokelpoinen henkilö ja omistat verkkopankkitunnukset. Lainat ovat erittäin halpoja, maksat korkoa vain 14,9 % 1500 euron kulutusluotosta. Tutustu ja avaa edullinen Euroloanin luottotili käyttöösi jo tänään!

  • Hae 1000-5000 € laina netissä ilmaisella verkkohakemuksella kätevästi
  • Saat lainapäätöksen verkossa n. 15 minuutissa
  • Erittäin luotettava ja vakavarainen luotonmyöntäjä
  • Ikäraja Euroloan luottopalvelussa on 18 vuotta
Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Euroloan on kotimainen ja ehdottoman luotettava lainayritys jonka kautta on turvallista hakea suurempaakin luottoa. He ovat toimineet rahoitusmarkkinoilla Suomessa jo yli 6 vuotta. Lainahakemus on vaivaton ja sen voit täyttää maksutta netissä. Hakemukset käsitellään poikkeuksetta todella nopeasti ja lainapäätöksen saat saman päivän aikana. Rahaa voit nostaa käyttöösi läpi vuorokauden eikä nostojen määrää ole rajoitettu. Euroloanin luottotili on siis käytössäsi jatkuvasti ja kuluja maksat ainoastaan tilille nostamastasi summasta. Voit myös hakea todella akuuttiin rahantarpeeseen Euroloan Express pikaluottoa jonka saat käyttöösi todella nopeasti. Ylläpitomme suosittelee Euroloan rahoituspalvelua koska he ovat vuosien mittaan osoittaneet olevansa yksi parhaista ja luotettavimmista lainapaikoista.

Kuka voi Euroloanilta lainaa hakea?

Eurloanilta lainaa hakevan on oltava vähintään 18-vuotias ja enintään 70-vuotias Suomessa säännöllisesti asuva henkilö. Hakijalla ei saa missään tapauksessa olla aiempaa maksuhäiriömerkintää. Vaatimuksena on myös se että hakijalla on Suomalainen pankkitili, siihen verkkopankkitunnukset sekä Suomalainen henkilötunnus.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Euroloanilta saada 100-5000 euroa. Kannattaa harkita ennen lainanhakemista millaista summaa tarvitset. Euroloan tosin tekee siitä helppoa koska voit pitää lainaa luottotililläsi jolloin se ei aiheuta lisäkuluja. Korkoa maksetaan ainoastaan käyttöön nostetusta summasta.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-ajan voit itse neuvotella sinulle sopivaksi riippuen siitä millaisen lainasumman haluat. Laina-aika kannattaa aina miettiä mahdollisimman tarkasti koska sillä on todella suuri merkitys lainasi kustannuksiin. Älä siis ota liian pitkää maksuaikaa jolloin maksat enemmän kuluja mutta älä myöskään niin lyhyttä että se aiheuttaa ongelmia kuukausittaisissa lyhennyksissä.

Onko lainan hakeminen Euroloanilta netin kautta turvallista?

Kyllä on. Sivusto käyttää tehokasta salaustekniikkaa, joten tiedot eivät päädy ulkopuolisten nähtäväksi. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Lainaa hakiessa henkilön tiedot varmennetaan verkkopankkitunnuksilla, joten toiminta on takuulla turvallista.

Mitä eroa on pikavipillä ja luotolla?

Pikavippi on pieni laina, joka maksetaan aina kokonaisuudessaan hakijan tilille. Se myöskin maksetaan yleensä takaisin lyhyen ajan sisällä, joka usein tarkoittaa noin kuukautta. Yleensä pienet pikavipit maksetaan kerralla takaisin, mutta suurempiin on joskus mahdollista tehdä maksusuunnitelma.

Luotto sen sijaan on joustava ja toimii luottokortin tavoin eli maksat korkoa vain lainatulle summalle, etkä siis koko luoton määrälle. Eli jos olet hakenut 1000 euroa luottoa ja nostanut luotolta 350 euroa, niin silloin maksat korkoa 350 eurolle. Nostoja voi tehdä niin usein, kuin tarvetta on. Rahaa saa nostettua luotolta myös yöllä, jos tarve vaatii.

Nostoja voi tehdä kätevästi netissä tai kännykällä.

Voinko todella saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Euroloan myöntää lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Kunhan hakijalla on säännölliset tulot eli maksukyky on kunnossa ja luottotiedoissa ei ole mitään merkintöjä, niin silloin ei lainan saamiselle ole esteitä.

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Sitä ei edes erikseen kysytä ja on jokaisen henkilökohtainen asia, että mitä haluaa rahoillansa tehdä.

Usein tosin lainaa käytetään arjen yllättävien kulujen kattamiseen tai pakollisiin hankintoihin. Osa myös käyttää sitä matkakassana, jos on reissu edessä ja käteiset hieman vähissä. Toki osa maksaa sillä myös koko reissun, koska esimerkiksi lentoja on hankala ostaa osamaksulla, mutta kun ottaa luottoa ja hoitaa sillä kaikki kulut, niin sitä voi sitten kuukausittain maksella takaisin.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin, kuin on alunperin sovittu?

Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin tai kuukausittain lainaa voi lyhentää suuremmalla summalla, kuin esimerkiksi vain aikaisemmin tehdyillä minimilyhennyksillä. Toki jos on riittävästi rahaa, niin kannattaa laina maksaa pois heti. Lainan takaisinmaksu nopeammin ei aiheuta asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja, joten jos mahdollista niin se on jopa suotavaa.

Miten maksan laskun?

Lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse, joten on hyvä lisätä Euroloan turvallisten kontaktien listalle, jotta laskut eivät joudu vahingossa roskapostin joukkoon. Mikäli haluaa laskun paperisena, niin siitä peritään aina erillinen korvaus.

Mitä jos minulla ei ole verkkopankkitunnuksia?

Kannattaa olla yhteydessä omaan pankkiinsa ja pyytää ne itselleen. Verkkopankkitunnuksia tai mobiliivarmennetta tarvitset palveluun kirjautumiseen ja lainahakemuksen elektroniseen allekirjoittamiseen.

Mobiiivarmenteesta saat lisää tietoa omalta operaattoriltasi.

Miten voin välttää maksuvaikeudet?

Kannattaa käyttää aikaa raha-asioiden suunnitteluun ja laatia itselleen budjetti vaikka kuukaudeksi eteenpäin. Tuloista ja menoista on myös hyvä pitää kirjaa päivittäin, niin on varmasti ajantasalla. Apuna voi käyttää kännykkää, johon voi helposti tallentaa muistiinpanoja ja monella puhelin kuitenkin on aina mukana.

Fixuran yhteystiedot:

Euroloan Consumer Finance Oyj

Energiakuja 3

00180 Helsinki

Puhelin: 010-2171 011

asiakaspalvelu@euroloan.fi

1 Comment

  1. Strobojande says:

    hyvää palvelua ja halpaa lainaa! kiitos kiitos