FerratumFerratum tarjoaa huokeahintaisia 50-2000 euron suuruisia pikalainoja joustavin lainaehdoin ilmaisella verkkohakemuksella. Lainaaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla ja aikaa siihen ei mene muutamaa minuuttia pidempään. Saat lainapäätöksen käytännössä heti ja rahat siirretään samantien tilillesi. Ferratumin lainat sopivat hyvin akuuttiin rahan tarpeeseen ja sitä kautta voit hakea uutenakin asiakkaana lainaa 2000 euroon asti. Ferratum on suosittu Suomessa ja sen lisäksi sen toiminta uloittuu nykyään jo yli 20 maahan eli kyseessä on tunnettu ja vakavarainen luottoyhtiö.

 

Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Ferratum tarjoaa todella varteenotettavaa tarjousta kaikille uusille asiakkailleen eli sinä voit saada ensiasiakkaana täysin kuluttoman lainan. Lainasummaksi voit valita 50-300 euroa ja maksuaikaa on jopa kuukausi ja siis todellakin tämä laina on täysin kuluton ja koroton. Ferratumilla on muutenkin tarjolla lainatuotteita edullisilla hinnoilla 50-2000 euron väliltä. Lainaa on netissä helppo hakea ja rahat siirtyvät käyttöösi todella nopeasti. Ferratum toimii yli 20 eri maassa joka takaa sen että asiakaspalvelu ja kaikki muukin on ammattimaista eikä mitään turhia yllätyksiä pääse tulemaan. Lainoihin et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Kuka voi lainaa hakea?

Ferratum vaatii lainajaltaan vähintään 21-vuoden ikää sekä sitä että lainanhakija on luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Lainaa saadaksesi sinulla tulee myös olla sähköpostiosoite, puhelinliittymä joka on nimissäsi sekä Suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset. Vaatimuksena on myös pysyvä osoite Suomessa koska ulkomaille ei Ferratum lainaa myönnä.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit ferratumilta saada 50-2000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Huomaa loistava ensilainaajan tarjous jossa kulutonta lainaa voi hakea jopa 300 euroa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Luoton takaisinmaksu on sovittavissa tapauskohtaisesti. Ferratum tarjoaa käyttöösi luottotilin jolla ei ole kuukausimaksuja eikä muitakaan kuluja ja kun lyhennät luottoasi vapauttaa se tilillesi lisää lainaa jos siihen tarvetta tulee. Kaikinpuolin Ferratum lainan takaisinmaksu on todella joustava ja voit sopia sen sellaiseksi kuin se sinulle sopii. Voit myös saada maksuvapaan kuukauden kahdesti vuodessa mikäli olet hoitanut aiemmat kuukausilyhennykset aina ajallaan.

Ferratumilta lainaa nopeasti

Ferratum on kätevä lainaratkaisu nopeaan rahantarpeeseen, sillä voit saada rahat tilillesi jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä, jos sinulla on Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjolan, Aktian, Säästöpankin, S-Pankin, LähiTapiolan ja POP pankin tai Handelsbankenin tili. Ålandsbankenin tileille rahan siirtäminen kestää yleensä 1-2 pankkipäivää lainan hyväksymisestä.

Ferratumin loistava ensilainatarjous kannattaa hyödyntää ehdottomasti, sillä saat uutena asiakkaana jopa 300 euroa lainaa täysin ilmaiseksi – maksat vain nostamasi summan takaisin kuukauden kuluessa. Kuluton ja koroton pikavippi on edullinen tapa rahoittaa arjen pieniä tarpeita tai pelastaa budjetti äkillisen menon yllättäessä. Se on suhteellisen riskitön tapa kokeilla lainantarjoajan palveluja, sillä et sitoudu mihinkään ensimmäisen lainan nostettuasi, vaan voit päättää itse, haluatko nostaa ilmaisen lainan jälkeen uutta korollista lainaa tai avata joustoluottotilin Ferratumin kautta, jolloin voit saada nopeasti jopa 2000 euroa tilillesi yhdellä hakemuksella.

 

Joustavia lainaratkaisuja – lainaa jopa kellon ympäri

 

Ferratumin joustoluottoa saat todella edullisin lainaehdoin. Voit itse määritellä, kuinka paljon lyhennät lainaa kuukausittain, joten voit sovittaa lainan helposti omaan budjettiisi sopivaksi. Sinun on maksettava joka kuukausi vähintään 12,5% pääomastasi takaisin tai vähintään 150 euroa, mutta lainaan ei kuulu mitään piilokuluja tai muitakaan yllättäviä maksuja, etkä maksa tilin käytöstä muuta kuin nostamaasi lainaa takaisin.

 

Ensimmäisen joustoluottonostosi jälkeen voit nostaa aina uutta lainaa luottorajasi rajoissa milloin tahansa viikon jokaisena päivänä ja 24 tuntia vuorokaudessa. Useimpien lainapalveluiden kautta voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta rahat saat tilillesi vain palvelun aukioloaikoina. Ferratumin kautta voit kuitenkin tehdä nostoja todella nopeasti ja vaivattomasti mihin aikaan tahansa – myös yöllä. Palvelu on auki 24h vuorokaudessa, joten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös yöllä ongelmien ilmaantuessa tai saadaksesi vastauksia kysymyksiisi.

 

Sinun ei tarvitse täytellä uusia hankalia hakemuksia ensimmäisen hakemuksesi jälkeen, vaan voit nostaa samalla hakemuksella aina uutta lainaa. Voit tehdä noston helposti netissä tai puhelimitse kellon ympäri ja saada rahat tilillesi jopa 5 minuutin kuluessa, joten Ferratumin kautta saat nopeasti lainaa myös liikkeellä ollessasi, vaikkapa öiseen aikaan.

Yhteystiedot:

Ferratum Finland Oy

Ratamestarinkatu 11A

00520 Helsinki

asiakaspalvelu@ferratum.fi

Comments are closed.