FixuraFixuran vertaislainapalvelu tarjoaa kuluttajille räätälöityjä lainatuotteita. Voit määrittää lainasumman, koron ja maksuajan itse, lainaa on tarjolla 2000-10000 euron väliltä – kaikki lainat ovat vakuudettomia. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa netissä, aikaa siihen ei mene 10 minuuttia kauempaa. Fixuran lainoja voi hakea kuka tahansa luottokelpoinen 21 vuotta täyttänyt suomalainen henkilö. Suosittelemme Fixuran lainapalvelua kaikille lainan tarpeessa oleville!

  • Hae laina ilman vakuuksia 2000 – 10000 euroa
  • Saat määrittää lainan koron ja maksuajan kuta kuinkin itse
  • Fixuran vertaislainapalvelun ikäraja on 21 vuotta
  • Ilmainen hakemus netissä – nopea lainapäätös
Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Fixura tarjoaa niin sanottua vertaislainaa joka tarkoittaa sitä että lainaa haetaan muilta ihmisiltä eikä liikeyritykseltä. Parasta tässä palvelussa on se että voit itse päättää oman lainasi laina-ajan sekä koron joten saat juuri sellaisen lainatuotteen jollaista olet etsimässä. Hakeminen on helppoa netissä ilmaisella hakemuksella ja kun joku lainaa tarjoavista henkilöistä haluaa sinulle rahaa lainata saat siitä ilmoituksen tekstiviestitse. Mieti ensin mihin tulet lainaa hakemaan (autolaina, asuntolaina, matkaluotto, kulutusluotto jne), millaista summaa ja millaisella maksuaikataululla. Näin parannat mahdollisuuksiasi saada nopeasti lainaa. Fixuran lainapalvelun kautta voit myös pienentää vanhojen velkojesi kuluja eli otat Fixuran kautta edullisen lainan jolla maksat pois vanhat kalliit vipit. Näin korko maksusi pienenevät ja säästät rahaa. Kannattaa tutustua myös Fixuran toimintaan sijoittan näkökulmasta jos se on mahdollista. Keskimääräinen tuotto palvelun kautta sijoittaneille on yli 10%.

Kuka voi Fixuralta lainaa hakea?

Hakijan on oltava vähintään 21-vuotias ja enintään 68-vuotias eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintää. Jotta voit lainaa saada sinulta vaaditaan myös säännölliset tulot jotka ovat linjassa hakemasi lainasumman kanssa. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite sekä pnakkitili Suomessa jotta lainaa voi saada. Kun sinut on hyväksytty lainaajaksi saat niin sanotun tähti luokituksen joka on 1-5 riippuen millainen maksukykysi on. Tähtiluokituksesi vaikuttaa myös siihen millaisia lainoja voit hakea ja kuinka mielellään joku sinulle lainaa tarjoaa.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Fixuralta saada 2000-10000 euroa

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-aika riippuu sopimuksesta ja lainasummasta. Yleisimmät laina-ajat ovat 2-5 vuoden väliltä. Laina-aika sovitaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti joten voit itse määritellä juuri sinulle sopivan mittaisen maksuaikataulun.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Fixuran kautta haettuihin lainoihin et tarvitse mitään vakuuksia tai takaajaa. Pääasia on, että hakijalla on säännölliset tulot eli maksukykyä löytyy ja luottorekisterin tulee olla puhdas. Eli maksuhäiriömerkintää ei saa hakijalta löytyä, koska se estää lainan saamisen.

Fixura noudattaa hyvää lainanantotapaa, joten se siis ei myönnä lainoja sellaisille henkilöille, joilla on jo ongelmia raha-asioiden kanssa. Kenenkään ylivelkaantuminen ei ole hyvä asia, joten omalla toiminalla Fixura pyrkii vaikuttamaan siihen, että niin ei pääse käymään.

Miten vältyn maksuongelmilta?

Kannattaa arvioida oma lainatarve todella huolellisesti ja lainata vain sen verran, kuin tarvitsee. Ylisuuria lainoja tulee välttää, jotta ei joudu maksujen kanssa ongelmiin. Maksuerän suuruus tulee myös sovittaa omalle budjetille sopivaksi, jotta rahaa jää sitten myös muuhun elämiseen, kun lyhennys on maksettu.

On hyvä myös pitää kirjaa tuloista ja menoista, jotta tietää, että mihin rahaa tarvitsee. Pelkästään se, että pitää kirjaa raha-asioistaan yleensä vähentää rahankäyttöä. Siinä saattaa myös löytää jopa hyviä säästökohteita, kun katselee muistiinpanojaan menoista.

Mitä jos minulla on jo maksuongelmia?

Tärkeintä on olla aktiivinen asian suhteen. Jos tietää ennakkoon, että ei pysty laskua ajoissa maksamaan, niin kannattaa heti olla yhteydessä asiakaspalveluun. Joskus saattaa olla mahdollista pitää maksuvapaa tai lyhennysvapaa kuukausi tai mahdollisesti siirtää eräpäivää parilla viikolla tai kuukaudella eteenpäin.

Jos lasku on jo erääntynyt, niin siitä seuraa maksullinen muistutus. Myöskin eräpäivästä laskulle alkaa kertyä viivästyskorkoa. Tavallisesti kahden muistutuksen jälkeen lasku siirtyy perintään. Aina kannattaa pyrkiä maksamaan lasku ajoissa, jotta välttyy ylimääräisiltä kuluilta. Mikäli se ei onnistu, niin kannattaa kuitenkin olla aina yhteydessä yritykseen ja pyrkiä sopimaan asia. Suurin virhe on se, jos vain lakaisee asian maton alle ja ei reagoi siihen mitenkään. Siitä nimittäin seuraa aina ongelmia ja lisälaskua.

Fixuran yhteystiedot:

Fixura Oy

Kauppapuistikko 15

65100 Vaasa

Puhelin: 020-7344 530

info@fixura.fi

Comments are closed.