Halino arvostelut ja kokemuksiaHalinon kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100-6000e väliltä pitkällä 1-5 vuoden maksuaikataululla. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti netissä ja saat lainarahat tilille yleensä 24 tunnin kuluessa riippuen hieman siitä missä pankissa tilisi on. Halinotarjoaa lainoille joustavat ja kuluttajaystävälliset lainaehdot. Maksuaikatauluun saat joustoa ottamalla itsellesi yhden maksuvapaan kuukauden, jonka saat tarvittaessa ilman lisämaksuja. Et myöskään joudu maksamaan lainasta mitään muita kuluja kuin todellisen vuosikoron, avausmaksuja tai muita ylimääräisiä kuluja ei ole.

  • Lainaa ilman vakuuksia 100-6000 euroa
  • Rahat tilille heti samana päivänä
  • Täytä hakemus minuuteissa ilmaiseksi verkon kautta
  • Joustava lainapalvelu
  • Ei avaus- tai tilinhoitomaksuja
Hae lainaa Halinolta tästä

 

Yleisvaikutelma

Halino laina on todella selkeä ja koron lisäksi ei lainatuotteissa ole minkäänlaisia muita maksuja. Tämän ansiosta on varsin yksinkertaista suunnittella millaisella ajalla voit lainan pois maksaa ja millaisia kuukausieriä pystyt maksamaan ilman turhaa stressiä. Laina on todella helppo hakea ilmaisella hakemuksella netissä 24 tuntia vuorokaudessa. Alustavan luottopäätöksen saat heti ja rahat siirtyvät käyttöösi yleensä saman päivän aikana. Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halenslaina ja se on toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla jo vuosia. Asiakaspalvelu on todella ammattitaitoinen ja valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Halino on todella hyvä ratkaisu kaikille jotka ovat hakemassa luottoa 100-6000 euroa. Huomaa että Halinon kautta on mahdollista hakea myös pienempiä lainoja pitkällä maksuajalla.

Kuka voi lainaa hakea?

Halinolta voi luottoa hakea henkilö joka on vähintään 22 vuotta täyttänyt ja Suomen kansalainen. Lainasummasta riippuen hakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja sen verran että hän voi lainan takaisin maksaa. Hakijalla ei saa missään tapauksessa olla rekisteröityä maksuhäiriömerkintää. Yksin Halinolta voi hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia maksimissaan 3000 euroa ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia 100-3000 euroa ja jos sinulla on tarvetta saada suurempaa lainaa niin yhteishakijan kanssa voit Halinolta hakea jopa 6000 euron suuruista lainasummaa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Lainalle takaisinmaksuaaikaa on mahdollista saada yhdestä viiteen vuotta. Tarvittaessa voit myös pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa mikäli olet jo useamman kuukauden hoitanut kaikki lyhennykset ajallaan, Voit myös halutessasi maksaa lainasi pois nopeammin kuin sopimuksessa on sovittu eikä tämä aiheuta mitään lisäkustannuksia. Tämä onkin todella hyvä käytäntö ja siitä kannattaa ottaa hyöty irti mikäli se vain on mahdollista.

Mitä tarkoittaa rinnakkaishakija?

Rinnakkaishakija tai toiselta nimeltään yhteishakija on henkilö, joka hakee lainaa yhdessä samalla hakemuksella alkuperäisen hakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa on usein mahdollista saada lainaa suurempia summia ja alhaisemmilla koroilla ja muilla maksuilla, koska yhteishakija pienentää lainaavan yrityksen riskiä huomattavasti.

Halinolta esimerkiksi voi saada lainaa 3000 euroa, mutta jos hakee yhdessä jonkun muun kanssa, niin lainaa voi saada jopa 6000 euroa.

Yhteishakija on tavallisesti puoliso, mutta toki myös sukulainen tai vaikka ystävä kelpaa yhteishakijaksi. Hakijoiden ei tarvitse asua samassa taloudessa ja käytännössä kuka tahansa lainaehdot täyttävä henkilö voi toimia yhteishakijana.

Miksi hakisin lainaa Halinolta, kun lainaa saa pankistakin?

Lainaa saa toki pankistakin, mutta sen hakemisessa menee usein aikaa. Täytyy varata aika lainaneuvojalle ja pankit myös ovat auki todella rajoitetusti ja konttoreita löytyy yhä harvemmasta paikasta.

Halinolla sen sijaan voit lainaa hakea mihin aikaan tahansa ja palauttaa hakemuksen kätevästi netissä. Hakemus käsitellään yrityksen aukioloaikana todella nopeasti ja rahat saa myös tililleen pikaisesti.

Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja niitä voi hakea ilman takaajaa. Tosin mikäli haluaa lainata maksimisumman eli 6000 euroa, niin siihen tarvitsee yhteishakijan.

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Lainan käyttökohdetta ei erikseen edes hakemuksessa kysytä. On siis jokaisen oma asia, että mitä haluaa lainallaan tehdä.

Usein kuitenkin sillä hoidetaan arjen yllättäviä kuluja, kuten pakollisia remontteja tai vaikka puhelimen tai auton korjauksia. Tokihan sillä voi myös vaikka maksaa lomamatkan tai jos matka on maksettu, niin lainaa voi käyttää lomakassana. Eli mikä tahansa käyttötarkoitus lainaajalla onkaan, niin sillä ei ole merkitystä.

Yhteystiedot:

Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike

Pl 5600

00002 Helsinki

Puhelin: 02-0690 191

info@halino.fi

 

 

Comments are closed.