Lainapaikka

Lainasumma

Ikäraja

Hae lainaa

Freedomrahoitus

500€ – 30000€

20 vuotta

Hae tästä

Rahalaitos on monipuolinen lainapaikka

500€ – 30000€

20 vuotta

Hae tästä

Nopsalaina

1500€ – 15000€

22 vuotta

Hae tästä

euroloan-uusi

100€ – 5000€

18 vuotta

Hae tästä

Etua

500€ – 35000€

20 vuotta

Hae tästä

yleislaina

2000€ – 5000€

18 vuotta

Hae tästä

Fixura

2000€ – 10000€

21 vuotta

Hae tästä

Lainapaikka

Freedomrahoitus

Rahalaitos on monipuolinen lainapaikka

Nopsalaina

euroloan-uusi

Etua

yleislaina

Fixura

Lainasumma

500€ – 30000€

500€ – 30000€

1500€ – 15000€

100€ – 5000€

500€ – 35000€

2000€ – 5000€

2000€ – 10000€

Ikäraja

20 vuotta

20 vuotta

22 vuotta

18 vuotta

20 vuotta

18 vuotta

21 vuotta

Hae lainaa

Hae tästäHae tästäHae tästäHae tästäHae tästäHae tästäHae tästä

Oletko suuremman kulutusluoton tarpeessa ja haluat saada 5000 euron lainaa edullisesti ja nopeasti käyttöösi? Meiltä löydät 2014 vuoden kulutusluottomarkkinoiden halvimmat ja parhaimmat kulutusluoton myöntäjät. Kaikki lainat on mahdollista hakea verkon kautta täysin ilmaisella hakemuksella vain minuuteissa – lainan toimituksen kesto riippuu siitä minkä lainapaikan valitset. Löydät myös lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia  kun valitset yrityksen oikein. Vaihtoehtoja on jokaiseen tarpeeseen ja maksuaikataulun voit venyttää halutessasi jopa 12 vuoteen asti. Tutustu lisää tarjontaan ja nappaa luottoa heti tilillesi.

 

Nopsalainalta saat lainapäätöksen heti 15 minuutissa – kulutusluottoja alkaen 1500 eurosta aina 15 000 euroon asti

Nopsalaina on luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jonka kautta saat haettua lainat kätevästi netistä vain muutamassa minuutissa ilmaisella hakemuksella. Yhtiön lainatarjontaan kuuluvat 1500-15000 nopsalainaeuron kulutusluotot ja voit valita maksuajan 6-72 kuukauden väliltä. Nopsalaina myöntää lainoja kaikilel luottokelpoisille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja ikää vähintään 22 vuotta. Lainapalvelu on erittäin nopea ja luottojen hinnat ovat enemmän kuin kohdillaan. Tutustu lisää ja hae Nopsalainan halpaa lainaa näppärästi netistä vain hetkessä!

Hae tästä

 

Rahalaitokselta saat lainaa 5000e ilman vakuuksia 20-vuotiaalle nopeasti netistä

RahalaitosRahalaitos tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 500-30 000 euron väliltä edullisin ja joustavin lainaehdoin. Lainat voit hakea ilmaisella hakemuksella netistä, lainan hakemista varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja ikää sinulla tulee olla vähintään 20 vuotta. Myös luottotiedot on oltava  kunnossa, sillä yhtiö ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Rahalaitos käsittelee lainahakemukset nopeasti ja rahat saat nopeasti käyttöösi. Yhtiön palvelu on erinomaista ja mitään negatiivista sanottavaa yhtiöstä ei ole. Suosittelemme tutustumaan yhtiön lainaehtoihin, mikäli tarvitset vakuudetonta kulutusluottoa edulliseen hintaan.

Hae tästä

 

Freedom Rahoitus tarjoaa lainoja 1-12 vuoden maksuajalla 500 – 30 000 euron väliltä – ja aina ilman vakuuksia!

Freedom Rahoitus tarjoaa tällä hetkellä yhden verkon laajimmista lainavalikoimista, yhtiön kautta saat aina yhdellä hakemuksella useita eri luottotarjouksia, joista voit valita vapaasti sen parhaimmalta tuntuvan lainan. freedomrahoitusHakeminen ei vielä sido sinua mihinkään ja voit vapaasti tutkia vaihtoehtoja. Freedom Rahoitus tarjoaa lainoja ilman vakuuksia 500 – 30 000 € 1-12 vuoden takaisinmaksuajalla – kaikille siis lyötyy varmasti jotain! Suosittelemme Freedom Rahoitusta yhtenä vaihtoehtona olit hakemassa minkä suuruista luottoa tahansa. Pääset lukemaan lisää yhtiöstä alapuolella olevan nappulan kautta.

Hae tästä

 

Yleislainalta saat rahoitusta pilkkahinnalla 2000-5000 € 6 – 24 kuukaudeksi

YleislainaYleislaina tarjoaa simppelin lainaratkaisun, voit valita lainan 2000-5000 euron väliltä ja maksuaikaa lainalle saat 6:sta 24:ään kuukauteen. Lainaaminen tuskin on koskaan ollut yhtään sen yksinkertaisempaa kuin se Yleislainan kautta on. Täytä lainahakemus minuuteissa ja saat pian lainasopimuksen allekirjoitettavaksi, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi. Yleislainan kulutusluotot ovat erittäin pienellä korolla varustettuja ja kestävät hyvin tämän päivän vertailussa. Suosittelemme tutustumaan myös Yleislainaan, mikäli etsitte lainaa 5000 euroa ja haluatte saada sen mahdollisimman pienellä korolla.

Hae tästä

 

 Miten löytyy kaikista halvimmat mahdolliset lainaratkaisut?

Lainaa 5000 euroaLainoja on verkossa ja pankeissa joka lähtöön. Eri koroilla varusteltuja kulutusluottoja on pilvin pimein ja parhaimman lainaratkaisun löytäminen voi välillä tuntua työläältä. Kaikista paras ratkaisu on lähteä tekemään lainavertailua ja ottamaan selvää kuinka paljon korkoa eri firmojen lainoista tule maksaa.

Kannattaa selvittää sekä todellinen vuosikorko ja euromääräinen korko sekä on myös tärkeää, että valitset aina saman laina-ajan kulutusluotolle, sillä vain näin pystyt vertailemaan todelliset vuosikorot keskenään.

Jos maksuajat ovat eri pituisia, tulet myös huomaamaan todellisissa vuosikoroissa heittoja. Muuta ei sitten tarvitakaan, toki on syytä tarkistaa myös lainayhtiön muut lainaehdot ja niiden joustavuus sekä sopivuus. Jos etsit lainaa, kannattaa ehdottomasti valita jokin yläpuolella esitetyistä vaihtoehdoista, sillä parempaa ja halvempaa kulutusluottoa on mahdoton löytää.

Voinko saada lainaa ilman takaajaa tai yhteishakijaa?

Kyllä voit. Ainoastaan todella suurissa summissa saatetaan vaatia joitakin vakuuksia tai takaajia. Mikäli hakijan maksukyky on hyvä, niin silloin ei välttämättä suurissakaan summissa tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Jotkut yritykset myöntävät lainoja 10 000 euroon saakka, kun hakee lainaa yksin. Sitten jos mukana on yhteishakija, niin voi lainaa saada vaikka 20 000 euroa. Myös pidempi maksuaika saattaa olla mahdollinen, jos hakee lainaa yhdessä jonkun kanssa.

Tavallisimmin yhteishakijana toimii puoliso tai sukulainen, mutta myös ystävän kanssa voi hakea lainaa. Mikäli mahdollista, niin yhteishakijaa kannattaa aina käyttää. Kun lainalla on kaksi maksajaa, niin siinä yrityksen riski putoaa huomattavasti. Sen vuoksi yhteishakijan kanssa saattaakin olla mahdolista saada lainaa pienemmällä korolla ja pienemmillä kuluilla, kuin yksin lainaa hakiessaan.

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Lainan käyttökohdetta ei edes lomakkeessa kysytä, joten jokainen saa itse päättää, että mitä haluaa lainaamillaan rahoilla tehdä.

Lainalla voi siis maksaa vaikka pakollisia päivittäisiä kuluja tai tehdä hieman suurempiakin hankintoja. Osa myös käyttää lainan lomamatkan maksamiseen tai vaikka remontin tekemiseen.

Pankista lainaa hakiessaa pitää usein perustella, että mihin rahaa tarvitsee, mutta netin kautta lainatessa sitä ei tarvitse tehdä.

Koska voin hakea lainaa?

Lainaa voi hakea mihin aikaan tahansa ja yleensä niitä käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana. Lähes kaikki lainoja myöntävät yritykset ovat avoinna myös viikonloppuisin. Rahat saa usein myös tililleen todella nopeasti, mutta joskus saattaa siinä pari pankkipäivää. Se hieman riippuu asiakkaan pankista ja yrityksestä, jolta lainaa hakee.

Katso myös täältä:

 

 

 

Comments are closed.