lainaamoLainaamolta löydät laajan lainavalikoiman. Yhtiö tarjoaa edullisia kulutusluottoja kaikille luottokelpoisille säännölliset tulot omaaville henkilöille. Lainavalikoimaa on aina 15 000 euroon asti eli vaihtoehtoja piisaa riittämiin. Tutustu lisää Lainaamoon ja hae oma lainasi jo tänään!

Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Suomalainen rahoitusyhtiö jonka toiminta on todella esimerkillistä. Asiakaspalvelu on asiantunteva ja erittäin ystävällinen. Tarjolla Lainaamossa on niin kulutusluottoa, sijoituslainaa kuin yritysrahoitustakin. Normaalia kulutusluottoa on tarjolla 500 eurosta aina 15000 euroon saakka ja sijoituslainaa sekä yritysrahoitusta jopa 100000 euroon. Lainaamon kulutusluotto on oiva apu esimerkiksi auton, remontin tai lomamatkan rahoitukseen. Voit myös uudelleen järjestellä vanhat velkasi yhdeksi suuremmaksi joustoluotoksi jolloin sekä yksinkertaistat maksujasi sekä teet niistä edullisempia. Vakuuksia ei vaadita suurempaankaan kulutusluottoon. Luottoa on vaivatonta hakea netissä olevalla hakemuksella. Sen täyttö on nopeaa eikä se maksa mitään. Luottopäätöksen saat heti. Muista että hakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään joten voit jättää hakemuksen ja katsoa millaista lainaa sinulle olisi tarjolla.

Kuka voi Lainaamosta lainaa hakea?

Lainaamolla on suhteellisen korkea ikäraja ja he vaativatkin että lainan hakija on vähintään 26-vuotias. Hakijalla tulee olla nuhteeton maksutausta eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla jos haluaa Lainaamolta lainaa saada. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite ja pankkitili Suomessa. Lainaajalla tulee olla myös riittävän suuret tulot jotta takaisinmaksu saadaan varmasti hoidettua. Tuloraja riippuu siitä kuinka paljon lainaa olet hakemassa joten kannattaa ensin varmistaa tämä raja Lainaamon asiakaspalvelusta. Lainaamosta voi saada joissain tapauksissa apua myös vuokratakuun hoitamiseen.

Paljonko lainaa voi saada?

Normaalia kulutusluottoa voi hakea 500 eurosta 15000 euroon ja sijoituslainaa sekä yritysrahoitusta huomattavasti suuremmille summille.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Lainalle on tarjolla pitkä ja joustava maksuaikataulu jonka voit valita yhden ja seitsemän vuoden väliltä mikäli lainasumma on 500-5000 euroa ja yhdestä kahteentoista vuotta jos lainataan 5000-15000 euroa. Kun maksuaikaa on tarjolla näin pitkällä haitarilla niin kannattaa todellakin harkita mikä aika on sinulle sopivin. Laina-aika vaikuttaa suuresti lainan kustannuksiin joten kunnolla harkitsemalla ja suunnittelemalla takaat sen että saat mahdollisimman edullista rahoitusta.

Lainaa arjen rahoitustarpeisiin ja unelmien projekteihin

Lainaamolta voit saada lainaa jopa 20 000 euroa, jolla voit rahoittaa myös suuremman projektin. Yhtiön kautta on helppoa hakea suurta lainaa esimerkiksi haaveilemaasi remontti- tai sisustusprojektiin, sillä voit saada sitä varten muutaman kymmenen tuhannen euron lainan täysin ilman takaajia vai vakuuksia.

Jos olet haaveillut jo pitkään kotisi, kesämökkisi tai sijoitusasuntosi remontoinnista tai uudelleensisustamisesta, Lainaamon kautta pääset viimein toimeen ilman huolta budjettisi kaatumisesta. Remonttilaina on kertaluotto, jonka nostat kerralla ja maksat takaisin omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivalla maksuajalla. Voit saada lainallesi jopa 10 vuoden takaisinmaksuajan, joten voit rauhassa maksella sitä takaisin niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Haaveiletko remontin sijaan valkoisista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaista vesistä tai kenties New Yorkin katujen vilinästä? Lainaamon kautta voit lähteä unelmiesi matkalle ystäviesi, puolisosi tai perheesi kanssa, sillä saat sen kautta matkalainaa tarvittaessa 500 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Pienemmilläkin summilla rahoitat helposti haaveilemasi reissun, sillä voit maksaa lainan takaisin helposti osamaksulla jopa useiden vuosien ajan. Lyhennät lainaa kiinteällä summalla joka kuukausi haluamasi määrän laina-ajasta ja luottoluokituksestasi riippuen.

Jos matkakuume iskee yllättäen, Lainaamon kautta voit saada lainaa myös todella nopeasti ja saatat olla jo muutaman päivän sisällä koneessa matkalla kohti seikkailuja. Lainan takaisinmaksaminen on joustavaa, sillä voit pitää halutessasi muutamia lainavapaita kuukausia vuodessa ja yhtiö lupaa joustaa maksuissa, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu. Voit myös hakea lisälainaa maksettuasi edellistä pois kolmen kuukauden ajan moitteettomasti, joten seuraavankin matkan rahoittaminen onnistuu Lainaamon kautta helposti.

Fixuran yhteystiedot:

Lainaamo

Kasarmikatu 36

00131 Helsinki

Puhelin: 075-756 8601

lainahakemus@lainaamo.fi

 

 

Comments are closed.