Nopsalaina kokemuksiaNopsalainan kautta voit hakea suurempia kulutusluottoja alkaen 1500 eurosta aina 15000 euroon asti. Yhtiön palvelu on ensiluokkaista ja hyvin nopeaa – saat lainapäätöksen netissä noin vartissa. Nopsalaina edellyttää lainaajalta vähintään 22 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja – ilman näitä ei lainan saaminen onnistu. Tutustu lisää yhtiöön sen sivuilla ja hae lainaa heti käyttöösi. Nopsalaina on yksi suosituimmista suurempien luottojen myöntäjistä.

  • Lainaa heti tilille 1500-15000e
  • Ilmainen verkkohakemus
  • Nopea lainapäätös n. 15 minuutissa
  • Rahat tilille pikaisesti
  • Edullinen kulutusluottopalvelu – K22
Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Suurempiin luottoihin erikoistunut Nopsalaina on nimensä mukaisesti todella nopea sekä hakemusten käsittelyssä että rahojen siirtämisessä. Vastauksen luottohakemukseesi saat vartissa! Kulutusluottoa on tarjolla 1500-15000 euroa erittäin edullisilla kuluilla. Lainahakemus on helppoa tehdä netissä ja tämän jälkeen Nopsalainan laina-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja opastaa yksityiskohdissa sekä tarvittavissa asiakirjoissa. Laina-asiantuntija palvelu tekeekin lainaamisesta todella mutkatonta ja voit selvittää kaiken mitä lainassasi mietityttää. Nopsalaina on suurempien luottojen myöntäjä ja minimi nosto tilille onkin täten 500 euroa joten pikavipin tarpeessa olevien kannattaa kääntyä jonkin muun rahoitusyhtiön puoleen.

Kuka voi lainaa hakea?

Nopsalaina vaatii asiakkailtaan vähintään 22-vuoden ikää sekä osoitetta ja pankkitiliä Suomessa. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset jotta voit rekisteröityä palveluun. Hakijalla tulee olla riittävän suuret säännölliset tulot. Tulojen suuruus vaihtelee sen mukaan paljon luottoa ollaan hakemassa joten kannattaa varmistaa tämä asiakaspalvelulta ennen kuin hakemuksen jättää. Nopsalaina ei kelpuuta asiakkaakseen henkilöä jolla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä. Suurempiin yli 6000 euron luottoihin vaaditaan yhteishakija mutta tätä pienempiä luottoja voi hakea yksin ilman vakuuksia tai takaajaa.

Paljonko lainaa voi saada?

Luottoa Nopsalainan kautta voi saada suuria summia. Yksityishakija voi saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ja rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada jopa 15000 euroa luottoa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-aika riippuu todella paljon lainasummasta mutta se on kuitenkin aina valittava 6-72 kuukauden väliltä eli maksimissaan voit lainalle saada 5 vuoden maksuajan. Jos jokin odottomaton meno yllättää niin maksupäivää voi muuttaa kerran laina-aikana veloituksetta ja tarvittaessa koko maksusuunnitelma voidaan uudistaa niin että lyhennyserät saat hoidettua.

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Eli aina pakollisten hankintojen tekemisestä lomamatkaan tai oli syy sitten mikä tahansa, niin Nopsalainan kautta saat kätevästi lainaa. Nimensä mukaisesti palvelu on todella nopeaa ja parhaimillaan voit saada lainapäätöksen 15 minuutissa ja sen jälkeen rahat voidaan siirtää välittömästi.

Onko netissä asioiminen turvallista?

Kyllä on. Tietoliikenne on salattua, joten siihen ei ulkopuoliset pääse käsiksi. Lomakkeella kerättyjä tietoja säilytetään  henkilötietolain mukaisella tavalla ja yrityksessä tietoja käsittelevät henkilöt, jotka niihin työnsä puolesta tarvitsevat pääsyn. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Kaikki on täysin luottamuksellista yrityksen ja hakijan välillä.

Miten vältän maksuvaikeudet?

Kannattaa aina pyrkia suunnittelemaan menonsa etukäteen, jotta välttyy yllätyksiltä. Kuitenkin jos yllättävää lyhytaikaista rahantarvetta ilmenee, niin Nopsalaina soveltuu siihen todella hyvin. Liian suuria lainoja tulee välttää, koska niissä aina myös kulut ovat luonnollisesti korkeampia. Maksuajan pituus on myös  syytä harkita tarkoin, jotta kuukausittain lyhennettävistä eristä ei tule liian suuria ja rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Yleisin syy hakemuksen hylkäämiseen on epäselvästi tai puutteellisesti täytetty hakemus. Kannattaa siis täyttää hakemus huolellisesti ja varsinkin osoitetietojen on tärkeää olla oikein.

Jokaisesta hakijasta tehdään myös luottokartoitus, jonka perusteella lainapäätös tehdään. Nopsalaina ei ole velvollinen perustelemaan päätöksiänsä, mutta lainaehdoista usein selviää, että mikä oli hylkäykseen johtanut syy.

Nopsalaina on vastuullinen lainanmyöntäjä

Nopsalaina on rekisteröity luotonantaja ja se noudattaa toiminnassaan hyvää lainanantotapaa. Se ei myönnä lainaa sellaisille henkilöille, joilla on maksuhäiriö. Hakija, joka on saanut maksuhäiriön ei usein ole kykenevä hoitamaan raha-asioitaan, joten luonnollisesti uusi laina vain pahentaisi ongelmia entisestään.

 

 

Yhteystiedot:

BigBank AS, Suomen sivuliike

Porkkalankatu 24

00180 Helsinki

Puhelin: 09-4259 9691

info@nopsalaina.fi

 

Comments are closed.