OstosrahaOstosrahan kautta saat haettua lainan nopeasti netin kautta ilmaisella hakemuksella. Yhtiö myöntää lainoja 400-3000 euron väliltä kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Saat lainapäätöksen aina 15 minuutissa ja rahat toimitetaan tilille pikaisesti. Ostosraha on toiminut luottoalalla vippien alusta alkaen ja taustalla toimii vakavarainen OPR-Vakuus eli toiminnalla on äärimmäisen luotettava pohja. Pääset tutustumaan yhtiön lainavalikoimaan yläpuolen painikkeesta.

  • Hae laina ilmaisella hakemuksella
  • Lainapäätös heti – rahat tilille alle 15 minuutissa
  • Lainat ilman vakuuksia tai takaajia 400-2500e
  • Erittäin luotettava ja yksi pisimpään alalla toimineista
  • Ikäraja 21 vuotta
Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Ostosrahalta voit hakea todella nopeasti kulutusluottoa 400-3000 euroa. Lainahakemus käsitellään välittömästi asiakaspalvelun ollessa auki ja rahat saat käyttöösi heti, alle 15 minuutissa. Hakemus on maksuton ja voit jättää sen netissä kellon ympäri. Ostosraha on osa todella suurta ja tunnettua OPR-Vakuus konsernia joka on yksi suurimmista Suomessa toimivista lainanmyöntäjistä. Ostosraha on yksi sivuston ylläpitäjien suosikki lainapaikoista ja voit olla varma että heidän kauttaan tulet saamaan todella kilpailukykyisen lainan erittäin rehdeillä ja hyvillä ehdoilla. Kun laina on hyväksytty niin Euroloan palvelu on käytettävissäsi kellon ympäri. Tämä tarkoittaa sitä että voit nostaa rahaa käyttöösi vaikkapa tekstiviestillä juuri silloin kun sitä tarvitset, vaikka yöllä. Nostoja ei ole rajoitettu joten voit myös ottaa luottotililtä rahaa sen verran kuin kulloinkin tarvitset. Korkoja ei makseta luottotilillä olevasta rahasta vaan ainoastaan siitä summasta jonka olet käyttöösi nostanut.

Kuka voi lainaa hakea?

Lainaa voit hakea jos olet asunut Suomessa vähintään 2 vuotta ja olet Suomen kansalainen. Hakijalta vaaditaan tämän lisäksi  ikää 20-75 vuotta. Lainaajalla tulee olla myös säännölliset tulot. Tulojen suuruus riippuu lainattavasta summasta. Henkilö jolla on maksuhäiriömerkintä ei voi saada ostosrahalta lainaa. Sinulla tulee myös olla verkkopankkitunnukset jotta voit kirjautua sisään Ostosrahan lainapalveluun.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainasummia on tarjolla 400 eurosta 3000 euroon saakka.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Takaisinmaksuaikataulu on sovittavissa tapauskohtaisesti jotta saat varmasti sellaisen maksuajan jonka pystyt ilman suurempia ongelmia hoitamaan. Maksuaikaa voi kuitenkin ottaa vähintään 1 vuodeksi ja enintään 5 vuodeksi.

Ostosrahalla helpotusta muuttuviin elämäntilanteisiin

Ostosraha kulutusluotto tuo helpotusta arkeen, yllättäviin menoihin. Voit käyttää lainaa vaikka muuttoon, sisustukseen, lomamatkaan tai muihin harkittuihin hankintoihin. Voit valita lainan 400-5000€ väliltä riippuen mikä itsellesi sopii ja saat sen tilillesi 15 minuutin sisällä, takaisinmaksuajan voit itse valita 12-72 kuukauden väliltä.

Ostosraha kulutusluotto

Ostosrahan takana on suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö OPR-Vakuus Oy joka on perustettu vuonna 2005. Yritys tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita sekä lasku- ja osamaksuratkaisuja verkkokaupoille. OPR-Vakuus Oy tarjoaa rahoitusratkaisuja kuluttajan muuttuviin elämäntilanteisiin. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa opr-vakuus.fi. Ostosrahan lisäksi yritys ylläpitää myös Perusvippi.fi- ,Pikavippi.fi- ja Yritysluotto.fi-palveluita. OPR-Vakuus Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Miten haen ostosrahaa?

Lainan hakeminen on helppoa kunhan olet 20-75 vuotias, sinulla on suomen kansalaisuus, verkkopankkitunnukset ja ei maksuhäiriömerkintöjä. Valitset lainan suuruuden, maksuajan osoitteessa ostosraha.fi, täytät lainahakemuksen verkossa ja saat lainapäätöksen alle 15 minuutissa. Rahasi tulevat tilillesi välittömästi mikäli sinulla on käytössäsi jokin yleisimmistä Suomessa toimivista pankeista.Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takauksia. Ostosrahaa voit hakea verkosta 24/7, asiakaspalvelu palvelee sinua verkossa joka päivä klo 08-22 ja puhelimitse arkisin 8-20.

Korotusta lainaasi

Tarvittaessa voit hakea jo saamaasi ostosraha kulutusluotto lainaasi lainan korotusta aina 5000 euroon asti. Lainan korotuksen haku tapahtuu kirjautumalla OPR-Online palveluun ja valitsemalla lainan suuruus ja maksuaika. Lainapäätös uuteen lainaasi tulee 15 minuutin sisällä ja rahat tilillesi heti. Muistathan, että ennen lainan korottamista olet hoitanut vanhan lainasi takaisinmaksut ajallaan, maksanut 6 kpl lainanlyhennystä tai 30% lainan kokonaissummasta.

Lainan takaisinmaksu

Ostosraha kulutusluotossa on kiinteä 24,90% korko, joka pysyy samana koko laina-ajan. Maksat vain kuukausittaisin tasaerissä kunnes laina-aikasi on loppunut, kokonaislainasumma sisältää kaikki siihen kuuluvat kulut. Lainan todellinen vuosikorko on 29,50%, kun lainasumma on 5000€ ja takaisinmaksuaika 72kk. Lainan kuukausieräksi tulee 138,22€, joita on 72 kpl, kokonaissummaksi tulee näin 9951,59€. Kotiisi saapuu joka kuukausi lasku kirjepostina noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää ellet ole tilannut jotain vaihtoehtoista laskumuotoa kuten sähköposti-, NetPosti- tai e-laskua.

Voit myös halutessasi maksaa isompia lyhennyksiä lainastasi, tällöin lyhennykset lyhentävät laina-aikaasi ja korkokulujasi. Tarvittaessa käytössäsi on myös 1-3 kpl maksuvapaata kuukautta, jolloin ainoa maksusi on korkokulut ja 10 euron järjestelypalkkio maksuvapaata kuukauttasi kohden. Maksuvapaan kuukauden voit käyttää vain vielä laskuttamattomiin kuukausiin.

Mitä eroa on kulutusluotolla ja pikavipillä?

Ostosraha on kulutusluotto, joka eroaa pikavipistä pidemmällä lainanmaksuajalla ja lainan koolla. Pikavipit ovat yleensä muutaman sata euroa, kun taas kulutusluotot voivat olla jopa 10 000€ isoimmillaan. Lainanmaksu aika pikavipissä vaihtelee muutamasta viikosta pariin kuukauteen ja kulutusluotoissa kuten ostosrahassa laina-aika on 12-72kk jonka voit itse valita. Molempien korot ovat useimmiten korkeahkot normaaleihin lainoihin verrattuna, koska lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takauksia. Molemmat ovat hyviä kattamaan elämän yllättäviä tilanteita riippuen tarpeestasi.

Ostosrahan etuja

Ostoraha.fi lainapalvelussa saat monia etuja ja helpotuksia lainanmaksuusi. Voit siirtää laskusi eräpäivää, jos huomaat että omat menosi ovatkin liian suuret kyseiseltä kuukaudelta. Voit jakaa erääntyneen laskusi 2-3 maksuerään maksusopimuksella takaisinmaksusi helpottamiseksi. Voit myös käyttää 1-3 maksuvapaata kuukautta mikäli et pysty heti maksamaan erääntyviä lainanlyhennyksiäsi, jolloin maksat vain lainasi korot ja käsittelypalkkiot.

Voit hakea lainankorotusta jos huomaat tarvitsevasi lisää rahaa kulujesi kattamiseksi, lainankorotus toimii samoilla ehdoilla kuin alkuperäinen lainasikin. Voit helposti päivittää maksu- ja henkilötietojasi OPR-Online palvelussa, missä myös näet kaikki tarvittavat tietosi lainastasi. Voit tilata paperilaskusi sijasta suoraan verkkopankkiisi e-laskun, joka helpottaa laskusi maksamista ja säästää samalla luontoa.

Yhteystiedot:

OPR-Vakuus Oy / Ostosraha

Lautatarhankatu 8B

00580 Helsinki

Puhelin: 020-741 2030

asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Comments are closed.