PerusvippiPerusvippi tarjoaa uniikin rahoitusratkaisun – voit hakea joustoluoton käyttöösi, joka toimii tismalleen niin kuin luottokortti, tosin se on omassa puhelimessasi. Voit tehdä nostoja omalle tilille joustavasti ilman rajoituksia 20-2000 euron väliltä. Kun laina on myönnetty sinulle, voit tehdä nostoja kellon ympäri ja saat rahat välittömästi käyttöösi. Perusvippin lainat ovat hinnoiltaan edullisia ja saat niille aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa. Perusvippin takana toimii OPR-Vakuus, joka on toiminut alalla vippien alusta alkaen eli kyseessä on luotettava ja loistavasti toimiva rahoitusyhtiö. Kun haluat joustavaa lainaa, suosittelemme Perusvippin lainapalvelua – tutustu paremmin ja hae joustoluottoa heti käyttöösi.

Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Pienempiin pikavippeihin ja keskisuureen luottoon sopii Perusvippin lainapalvelu todella mainiosti. Perusvippi on osa suurta OPR-Vakuus yhtiötä jolla on toimintaa monessa eri maassa ja he ovatkin rautaisia rahoitusalan ammattilaisia. Tämä näkyy sivuston suunnittelussa, lainaehdoissa sekä todella hyvässä asiakaspalvelussa. Perusvippi toimii mukavasti kännykässä aivan kuten perinteinen luottokorttikin ja voit siten maksaa päivittäiset askareesi kätevästi luotolla. Perusvippi on myös neuvotellut todella paljon erilaisia erikoistarjouksia asiakkailleen joten käyttämällä heidän luottoansa voit jopa säästää rahaa. Luottoa on helppo siirtää käyttöön vaikkapa tekstiviestin kautta. Perusvippi käyttää samanlaisia tietoturvajärjestelyjä kuin pankitkin joten kaikki tietosi ovat ehdottoman turvassa. Sivustomme ylläpitäjät suosittelevatkin Perusvippi lainapalvelua kaikille jotka ovat pientä tai keskisuurta lainaa etsimässä.

Kuka voi lainaa hakea?

Perusvippi vaatii lainan hakijalta ikää vähintään 21 vuotta ja enintään 75-vuotta. Hakijalla tulee olla myös pysyvä osoite Suomessa sekä pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset. Riippuen minkä kokoista lainaa ollaan hakemassa niin vaatimuslistalla on myös säännölliset riittävän suuret tulot. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä et voi saada lainaa Perusvippin kautta.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa on tarjolla ilman vakuuksia tai takaajia 20-2000 euroa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-aika on mahdollista sopia tapauskohtaisesti ja voit myös valita osamaksusopimuksen takaisinmaksu muodoksi. Kannattaakin käyttää aikaa ja harkita tarkkaan millaisella maksusuunnitelmalla sinä saat itsellesi sopivimman sekä mahdollisimman edullisen lainan.

Vuonna 2005 perustettuun OPR-Vakuus -rahoitusyhtiöön kuuluva Perusvippi.fi tarjoaa asiakkailleen rahoitusratkaisuja kätevästi verkon kautta. Yrityksen verkkosivuilta voi vuorokaudenajasta riippumatta hakea vaivattomasti Perusvippi joustoluottoa tai ottaa käyttöön Perusvippi lasku- ja osamaksupalvelun helpottamaan verkko-ostoksien maksamista. Perusvippin toiminnan perusperiaatteisiin kuuluvat vastuullisuus, luotettavuus sekä asiakastyytyväisyyden takaaminen.

Vuonna 2005 perustettuun OPR-Vakuus -rahoitusyhtiöön kuuluva Perusvippi.fi tarjoaa asiakkailleen rahoitusratkaisuja kätevästi verkon kautta. Yrityksen verkkosivuilta voi vuorokaudenajasta riippumatta hakea vaivattomasti Perusvippi joustoluottoa tai ottaa käyttöön Perusvippi lasku- ja osamaksupalvelun helpottamaan verkko-ostoksien maksamista. Perusvippin toiminnan perusperiaatteisiin kuuluvat vastuullisuus, luotettavuus sekä asiakastyytyväisyyden takaaminen.

Perusvippi joustoluotto

Perusvippi joustoluotto toimii kuin luottokortti kännykässä. Se tarjoaa heti vapaaseen käyttöön 2000€:n luottorajan, josta lainansaaja voi nostaa rahaa tililleen omien tarpeidensa mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa. Perusvippi joustoluottoon ei liity piilokuluja tai kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua, ja asiakas maksaa vain käyttämästään luotosta. Joustoluottoa on helppo käyttää missä vain joko puhelimen tai muun verkkoyhteyden välityksellä. Perusvippi joustolaina on joustavampi vaihtoehto pikavipille, sillä pikavipit ovat usein summaltaan pienempiä kertalainoja, joiden maksut tapahtuvat aina kertasuorituksina.

 

Luottosopimuksen tekeminen

Perusvippin nettisivujen luottolaskuri kertoo kätevästi hakijalle halutun summan kustannukset ja eräpäivän. Luottosopimuksen tekeminen tapahtuu verkossa ja se on täysin ilmaista. Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, jonka jälkeen luottopäätös tulee hakijalle tekstiviestillä 15 minuutissa. Luotonhakijan tulee olla 21-75-vuotias Suomen kansalainen. Hakemuksien käsittely tapahtuu päivittäin 8-22 välisenä aikana.

 

Luoton käyttö ja takaisinmaksu

Perusvippi joustoluottoa voi nostaa tilille mobiilisovelluksen, tekstiviestin tai verkkopalvelun kautta. Nostosumma on asiakkaan luottorajan puitteissa 20-2000€ väliltä. Perusvippi joustoluoton nostoprovisio on 15% ja korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Takaisinmaksun voi suorittaa kerralla tai kuukausittaisina osamaksuina. Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle tulee 5% kuukausikorkoa.

 

Perusvippi verkkomaksu

Perusvippi lasku- ja osamaksupalvelu on joustava ja riskitön tapa maksaa verkkokaupan ostokset. Palvelu on verkkokauppiaalle täysin ilmainen ja luottoriskitön maksutaparatkaisu, jonka asentaminen ja käyttöönotto käy helposti. Lasku- ja osamaksupalvelu on asiakkaalle ihanteellinen maksutapa, sillä asiakas saa maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta ja laskun voi halutessaan maksaa myös osamaksulla. Maksutapa on täysin riskitön, sillä asiakas saa tutustua tilaamaansa tuotteeseen kotonaan ennen sen maksamista. Perusvippi lasku- ja osamaksupalvelua hyödynnetään jo yli 6000 verkkokaupassa. Perusvippin sivuilta löytyy lukuisia kuukausittaisia tarjouksia eri verkkokauppojen tuotteista.

 

Vastuullisuus ja tietosuoja

Perusvippi.fi pyrkii toimimaan vastuullisesti ja luotettavasti suojaamalla asiakkaan oikeusturvan sekä takaamalla turvallisen vierailun verkkosivuillaan. Perusvippin yhteydet on suojattu SSL-tekniikalla, joka salaa tietoliikenteen sekä asiakkaan henkilökohtaiset tiedot. Yritys panostaa jatkuvasti palveluidensa kehittämiseen ja sen henkilökunta on koulutettu toimimaan asiantuntevasti ja laadukkaasti kaikissa työtehtävissään.

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Perusvippin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 8-20 sekä sähköpostin välityksellä joka päivä klo 8-22. Asiakaspalvelu tarjoaa apua ongelmatilanteisiin ja neuvoo hakemuksen tekemisessä.  Sen lisäksi Perusvippin nettisivuilla voi saada vastauksia akuutteihin kysymyksiin chat -ominaisuuden avulla. Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Puh: 020 741 2030
Email: asiakaspalvelu@perusvippi.fi
Fax: 020 741 2031
Osoite: OPR-Vakuus Oy/Perusvippi asiakaspalvelu, Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki

 

 

 

Comments are closed.