Pikavipin saaminen on 2014 vuonna käytännössä täysin mahdotonta ilman luottotietoja. Lainan saaminen pankista voi olla äärimmäistapauksissa mahdollista ilman luottotietoja, mikäli lainaajalla on perusasiat paremmin kuin kunnossa eli suuremman luokan tulot ja takaus lainaan. Muuten homma on tehty mahdottomaksi luottotiedottomille – käytännössä kaikki teksti alapuolella on vanhentunutta tietoa.

 

Pikalaina ilman luottotietoja ei ole saatavissa kovinkaan helpolla, mutta kaikkeen on kuitenkin keinonsa ja vaikka olet menettänyt luottotietosi voit silti saada lainaa luottotiedottomalle, kunhan vain toimit maltillisesti ja et anna periksi vaikka et ensimmäisestä paikasta lainaa saisi. Me kerromme teille kuinka tämä toimenpide suoritetaan ja kuinka saat lainaa ilman luottotietoja sekä kuinka tulee menetellä jos luottotiedot ovat menneet, kerromme myös kuinka ne voi saada takaisin ja mitä niiden menettäminen yleensä edes tarkoittaa. Tämän sivuston tarkoituksena onkin siis auttaa löytämään pikavippi luottotiedottomalle ja yleishyödyllisenä neuvona voisi jakaa sen, että sinnikäs lainan hakija palkitaan aina ja ei kannata heittää hanskoja tiskiin heti ensimmäisestä kielteisestä vastauksesta. Alapuolella on käyty hieman perusasioita läpi ja sitä mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Löydät alempaa myös simppelit ohjeet mitä tarvitset siihen, että saat pikavippi ilman luottotietoja ja kuinka sinun tulee menetellä. Pikalainaa heti ilman luottotietoja on kuitenkin äärimmäisen vaikea saada ja sitä ei löydä varmasti ainakaan ensimmäisestä luottoa myöntävästä lähteestä ellei satu tietämään tarkalleen mitä tekee.

Luottotietojen menettäminen käytännössä – maksuhäiriö ja lainaa luottotiedottomalle?

Luottotietojen menetys on ikävä asia ja sitä tapahtuu yhä useammin kuin ennen. Vuonna 2013 luottotietojen menetyksiä on tapahtunut vuosikolmanneksen loppuun mennessä melkein yhtä paljon kuin vuonna 2009, pikalaina ilman luottotietojamikä osoittaa lukujen olevan selvässä nousussa. Myös koko Suomen kansalaisten yhteinen lainan määrä on kasvanut hienoisesti vuosi vuodelta ja se on ollut nousussa jo toistakymmentä vuotta. Menetät luottotietosi jos et maksa laskujasi muistutuksista huolimatta, mutta tämä vaatii jo sen, että olet todella pitkään maksamatta niitä. Jos joudut tähän tilanteeseen, ei kannata missään nimessä vaan paeta tilannetta, sillä apua on saatavilla monesta eri paikasta, jos vain osaa etsiä. Takuu-Säätiön velkalinja lienee kaikista paras ja se onkin auttanut monet taloudellisista vaikeuksista ja pelastaa jatkuvasti satojen ihmisten luottotietoja vuosittain. Luottotietojen menettäminen vaikeuttaa asioita aika rajulla kädellä, sillä siinä menee aikaa, että saat luottamuksen rakennettua uudelleen. Esimerkiksi luottokortin saaminen ei onnistu niin helposti, vaikka sinulla olisi säännölliset tulot, etkä itse asiassa edes saa Visa Electron –korttia ilman tuloja. Jos omistat sillä hetkellä Visa Electronin, saat kyllä pitää sen, mutta uutta ei ole mahdollista saada. Vasta siinä vaiheessa kun pystyt todistamaan, että olet alkanut ansaita rahaa. Mitään logiikkaa tähän ei ole, koska kyseessä ei ole luottokortti, mutta näin se vaan menee. Jos olet aikeissa mennä ulkomaille pidemmäksi aikaa ja haluat matkavakuutuksen, tulet törmäämään tässäkin seinään, sillä vakuutusyhtiöt eivät myönnä pitkän ajan matkavakuutusta luottotietonsa menettäneille, vaan voit maksimissaan hakea Eurooppalaiselta matkavakuutuksen kolmeksi kuukaudeksi ja se tulee tehdä Internetin kautta ja maksaa välittömästi. Pohjolan toimistoissa asioiminen ei tuota tulosta. Tässä siis vain muutamia esimerkkejä mitä haittoja asiasta seuraa ja kuinka se todella hankaloittaa jokapäiväistä elämää. Nuorena hölmösti toimiminen saattaa kaduttaa roimasti aikuisiässä ja asiasta pitäisi olla enemmän varoituksia mediassa ja lehdissä, koska ihmiset eivät todella tiedä mitä ikävää tästä seuraa. Yleiskäsitys on se, että lainan hakeminen vaikeutuu ja nuorena voi helposti ettei lainaa tule tarvitsemaan, mutta yleensä se oman asunnon hankinnassa tulee viimeistään vastaan ja silloin saattaa olla tukalat paikat. Pikavippi luottotiedottomalle on siis todella hankalaa saada.

Pikavippi ilman luottotietoja – mistä ja miten pikalainaa luottotiedottomalle?

Vippi ilman luottotietoja onnistuu muutamalla eri keinolla, mutta et pysty hakemaan sitä tavallisesti netin kautta tehdyllä hakemuksella. Et myöskään voi hakea sitä tekstiviestillä, vaikka olisit jo jonkun pikalainafirman vanha asiakas. Joudut käyttämään hieman enemmän aikaa ja vaivaa saadaksesi lainaa. Joudut todella osoittamaan, että olet luotettava henkilö eli lainaajan todella tulee antaa hyvä kuva itsestään lainaa neuvotellessa. Useimmissa tapauksissa omaisuutta, kuten asunto, kesämökki tai jotain vastaavaa täytyy olla todisteeksi, että lainaa ilman luottotietoja voi saada tililleen. Sinulta saatetaan myös vaatia säännöllisiä tuloja ja voit joutua todistamaan ne. Voit myös hakea pikalainaa prepaid liittymällä http://vippinen.fi/vippi-prepaid-liittymalla/ eli ei lainan hakemiseen välttämättä tarvita aina puhelinta saati sitten luottotietoja. Kyllä hätä aina keinot keksii eli silloin kuin lainaa tarvitsee, sitä löytää kuka tahansa kunhan ei anna heti periksi. Toivotamme onnea lainan etsimiseen ja suosittelemme olemaan erittäin tarkkana raha-asioissa! Katso myös sivuston pikavippi 24h -artikkeli, mikäli haluat hakea lainaa öiseen aikaan! Luottotietojen menetys kun on kuitenkin sen verran iso asia, että se siitä joutuu kärsimään useamman vuoden päivät ennen kuin se katoaa tiedoistasi.

Comments are closed.