Vippipaikka

Vippisumma

Ikäraja

Hae vippi

Uudistunut Euroloan

100 – 5000€

18 vuotta

Hae tästä

Trustbuddy

100 – 600€

20 vuotta

Hae tästä

Kannattaa lainata Vivukselta

10 – 2010€

20 vuotta

Hae tästä

Halino

100 – 3000€

22 vuotta

Hae tästä

Vippipaikka

Uudistunut Euroloan

Trustbuddy

Kannattaa lainata Vivukselta

Halino

Vippisumma

100 – 5000€

100 – 600€

10 – 2010€

100 – 3000€

Ikäraja

18 vuotta

20 vuotta

20 vuotta

22 vuotta

Hae vippi

Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä

Olemme päivittäneet 100e pikavippien pikalainavertailun 2014 vuoden Lokakuussa! Tämä sivuston artikkeli auttaa & opastaa pikalainaa etsimässä olevaa henkilöä löytämään sen kaikista parhaimman mahdollisen vipin 100 euroa edullisesti ja omalle itselleen parhaiten soveltuvin lainaehdoin. Pikavippifirmoja oli ennen korkokattouudistusta huikea määrä, mutta nyt ainakin 70 pikaluottofirmaa on lopettanut toimintansa, mutta vaihtoehtoja toki silti piisaa. Tämä helpottaa vain pikalainan etsimistä huomattavasti.

Edullisimman pikalainavaihtoehdon löytäminen ei siis ole missään määrin helppoa ja 100 euron vippi tai mikä tahansa muu lainasumma voi olla monelle tottumattomalle vippaajalle hankala löytää niillä lainaehdoilla, mitkä itselle tuntuvat sopivimmilta. Me helpotamme kuitenkin teidän työtänne ja säästämme aikaa ja vaivaa. Löydät alapuolelta tällä hetkellä halvimmat ja parhaimmat 100 euron pikalainaa myöntävät firmat helposti ja nopeasti.

 

Trustbuddy

Trustbuddy on halpa vaihtoehtoTrustbuddyn kautta saat pikavipin heti tilille ja niitä voit hakea aina 100-600 euron väliltä erittäin halvalla. Trustbuddyn kautta otettu laina on aina täysin koroton jos se maksetaan pois 2 viikon kuluessa. Voit myös hakea lainan pidemmällä maksuajalla, jolloin siitä maksetaan takaisin normaalin vuosikoron verran. Trustbuddy on luotettava ja pitkään laina-alalla toiminut vippifirma, jonka kautta voit hakea lainan netistä jos olet vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen. Tutustu lainaehtoihin ja hae vippiä heti täältä täältä.

Hae tästä

 

Vivus

VivusUudistunut Vivus on erinomainen vaihtoehto mitä 100 euron pikalainaan tulee. Vivuksella on edullisimmat hinnat ja voit hakea lainat 10-2010 euron väliltä erittäin helposti suoraan netin kautta. Lainan hakeminen on ilmaista mikäli lainaat Vivukselta ensimmäistä kertaa. Siis ensimmäinen pikavippi ilman korkoa tai kuluja.  Tämä tarjous on siis ehdottomasti hyödynnettävä, mikäli olet pikalainaa itsellesi hakemassa. Vivuksen lainaehdot ovat joustavat ja hyvin kohtuulliset, voit halutessasi siirtää eräpäivää jopa 30 vuorokaudella eteenpäin. Tutustu Vivukseen ja nappaa vippi välittömästi tilillesi.

Hae tästä

 

Euroloan

Nyt Euroloan on entistä parempiEuroloan on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa nyt edullisia pikavippejä 100-5000 euron väliltä. Jos tarvitset luotettavaa, edullista ja ennen kaikkea nopeaa rahoitusta, on Euroloan ehdottomasti teidän lainapaikkanne. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat pikavipin tilillesi parhaimmillaan heti, luottopäätöksen saat välittömästi. Lainaehdot ovat joustavat ja voit hakea lainan pitkällä maksuajalla. Tutustu palveluun ja hae 100 euron vippi heti tilillesi.

Hae tästä

 

Pikaluottoa netistä pilkkahintaan – miten sen saaminen onnistuu?

Pikalainavertailu sivusto – http://www.ficc.fi/ suosittelee siis näitä edellä mainittuja yrityksiä ja takaa, että parempia vaihtoehtoja ei ainakaan 2014 vuoden loppupuoliskolla vielä ole olemassa. Huomioi vielä kuitenkin nämä asiat. Lainaa hakiessa kannattaa huomioida aina muutamat oleellisimmat seikat, kuten lainaehtojen läpi käyminen tarkkaan sekä myös kuinka paljon korkoja lainalle todellisuudessa tulee.

Jos kuitenkin päätät ottaa lainaa ylhäällä mainituista firmoista, mitä suosittelemme erittäin lämpimästi, sillä paremmilla lainaehdoilla ja edullisemmin et lainaa taatusti mistään saa, niin siinä tapauksessa lainaehtoja ei tarvitse sen enempää pohdiskella.

Vaikka suosittelemme kuitenkin aina lukaisemaan lainaehdot ennen kuin pistätte lainan tilaukseen, sillä tällä tavoin tiedätte varmasti mitä olette tilaamassa, millä ehdoin ja minkälaisilla kustannuksilla. Pikalaina on kuitenkin aina lainaa ja siihen liittyy tiettyjä riskejä, joista voit lukea lisää Asiakastiedon kautta. Sitä kautta opit ymmärtämään paremmin luoton- ja riskienhallintaa.

 

100 euron vipit vertailussa vuonna 2014 – n. 70 pikavippifirmaa

Pikavippi 100 euroa on kaikista yleisin lainamuoto ja lähes jokainen vippiä myöntävä yritys myöntää sitä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Toisiksi yleisin lainamuoto on pikalaina 200e, jota haetaan lähes yhtä paljon kuin sadan euron vippejä. Tämän takia sen löytäminen kaikista halvimmalla saattaa olla erittäin vaikeaa ja erityisesti työlästä. Tällä hetkellä kun luottofirmoja on n. 70 kappaletta ja kaikkien tai edes puolien läpi Pikavippi 100ekäyminen vie runsaasti aikaa. Vippi 100 euroa on myös lähes poikkeuksetta haettavissa jokaiselta firmalta, mikäli ikää on plakkarissa 18 vuoden verran, mikä myös lisää sen suosiota, luonnollisesti. Pieni pikalaina on siis todella helppo saada tilille.

Pikalainan / lainan hakeminen on mahdollista kahdella eri tavalla. Kaikista edullisin keino pikalainan hakemiselle on täyttää lainahakemus Internetissä, sillä se ei maksa mitään ja lainan toimitus on tätä kautta erittäin nopeaa.

Hakemukset käsitellään yleensä hieman firmasta riippuen jopa 15 minuutin sisällä. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea pikavippiä tekstiviestillä, mutta tekstivipit tulevat aina jossain määrin kalliimmaksi, sillä tekstareita tarvitaan useimmiten pari kappaletta ja ne molemmat maksavat jokusen euron kappaleelta. Tekstivippi on kuitenkin erittäin kätevä tapa saada lainaa ja silloin se toimii erinomaisesti kun Internettiin pääsyä ei ole.

Pienessä 100 euron vipissä ero todellisessa vuosikorossa on kuitenkin huikea jos vertaa tekstiviestihakemuksien kuluja verkkohakemukseen. Euromäärällisesti se ei ehkä tunnu juurikaan miltään, mutta todellisessa vuosikorossa voi todella olla tuhansien prosenttien eroja.

Mieti siis tarkkaan miten lainahakemuksen täytät ja mistä löytyy se halvin pikalaina, sillä me olemme kertoneet sen teille!

Samasta aiheesta voit lukea myös:

Comments are closed.