Trustbuddyltä 100-600 euron pikavippi ilmaiseksi 2 viikon maksuajalla

  • TrustbuddyHae ilmaiseksi netissä
  • Saat lainapäätöksen nopeasti
  • Pikalainat 100-600e joustavasti
  • Jos maksat vipin pois 14 päivän sisällä – on se sinulle aina ilmainen
  • Saat vippiä myös pidemmällä maksuajalla halutessasi
Hae tästä

 

Vivus – uusille asiakkaille koroton pikalaina 10-400e

  • VivusHae pikavippi 15 minuutissa tilillesi netistä
  • Uudet asiakkaat saavat aina ensilainan ilmaiseksi
  • Rahojen toimitus tilille välittömästi
  • Pikalainoissa 3-30 vuorokauden maksuaika
Hae tästä

 

 

Pikavipit ovat tunnettuja melko suuresta korostaan ja mediassa on ollut yhtä sun toista hälyä koskien niiden järjettömien suuria korkoja, mutta kun kerta on mahdollista saada pikavippi ilmaiseksi niin korot voi saman Pikavippi ilman korkoa tai kulujatien unohtaa, sillä siinä niitä ei yksinkertaisesti ole! Näiltä väitteiltä puuttuu kuitenkin pohja kokonaan, sillä kaikki pikavipit eivät suinkaan ole kalliita, vaikka niin väitetään. Toki todellinen vuosikorko saattaa olla suuri niin pienessä lainasummassa, mutta kun on kyse lyhyen ajan lainasta, on se väkisinkin melko suuri, koska se on laskettu tismalleen samalla kaavalla kuin mitä käytetään kymmenien vuosien ja satojen tuhansien eurojen pankkilainassa.

Tämä nostaa korkoa siis huomattavasti ja ehkä olisi syytä miettiä asiaa pelkästään euroina ja unohtaa prosentit. Joka tapauksessa, eduskunnassa kaavaillaan tällä hetkellä korkokatto, joten saa nähdä kuinka pikavipeille tulevaisuudessa käy.

Tosi asia on kuitenkin se, että pikavippi ei ole missään määrin kallis kun valitsee sen oikein. Niissä on nimittäin merkittäviä eroja, toiset pyytävät huomattavasti suurempaa korkoa kuin toiset. Pikavippi on jopa mahdollista saada ilmaiseksi, siis täysin ilman korkoja. Vivus on ainoa yritys Trustbuddyn ja Ferratumin lisäksi, joka myöntää pikavippiä ilmaiseksi jopa 400 euroon asti.

Jos olet etsimässä pikalainaa, niin ota vippi ilmaiseksi Vivuksen kautta. Ilmainen pikavippi maksimissaan 400 euroa on saatavissa vain ja ainostaan tätä kautta. Lainafirmoilla on ollut kampanjoita, joista on saanut tietyn suuruisia lainoja ilmaiseksi ja niitä ilmestyy aina silloin tällöin, mutta tällä hetkellä ei ole yhtään meneillään ja ainoa keino saada pikavippi ilmaiseksi on edellä mainitulta firmalta.

 

Hae ilmainen vippi netistä – pikalainaa ilman korkoa – totta vai tarua?

Netti on pullollaan kyseenalaista ja väärääkin informaatiota, mutta tämän todellakin pitää kutinsa, vaikka skeptikot varmasti sitä epäilevät, mutta voit tarkistaa sen itse. Edellä mainitulta firmalta on todella mahdollista saada ilmainen pikavippi ja ilmainen pikalaina on saatavissa kaikille, jotka ovat luottokelpoisia ja hyväksyvät vaadittavat lainaehdot. Voit saada melko suurta lainaa ilman korkoja nimittäin saatavilla on siis jopa 400 € ilmainen vippi. Yrityksellä on ollut jo pitkään tämä tarjous ja se ei ole siis mikään kampanja vaan pysyvä ominaisuus, josta tämä kyseinen luottoyhtiö onkin tunnettu. Melko monet ovat varmasti tämän tarjouksen jo hyödyntäneet, mutta firman kaikki lainat ovat muutenkin todella pienikorkoisia, hai sitten vaikka toista lainaasi, mikä ei ole enää ilmainen.

Sivustoa päivitetään sitä tahtia ja yritämme pitää silmät auki mahdollisten kampanjoiden varalta ja ilmoitamme heti, jos joku pikavippiä myöntävä yritys myöntää ilmaista lainaa eli tämä on sivusto, jolta kannattaa mahdolliset alekampanjat tarkistaa. Tapauksia on melko vähissä määrin ja vuonna 2012 niitä ei ole juuri ollut, mutta myös uusien firmojen tulon tiheys on hiipunut hieman. Vaikka toki yrityksiä on vielä nyt 2012 syksylläkin tullut muutama kappale. Hyödynnä silti tämä tilaisuus ja ota pikavippi ilmaiseksi.

Lainaa ilmaiseksi ei ole nimittäin joka tuutista tarjolla ja vaikka ilmainen pikalaina saattaa kuulostaa absurdilta ja suorastaan mahdottomalta, ei se sitä kuitenkaan ole. Turha kuitenkin todistella sen enempää, vaan parempi, että otat itse selvää asiasta ja käyt tarkistamassa Vivuksen sivuston, jonka kautta asia selkenee! Hae ilmainen pikavippi ja saa pikavippi ilman kuluja heti tilille! Vivuksella on muutenkin tällä hetkellä netin edullisin pikavippi muutaman muun firman kanssa eli lainaa kannattaa hakea sieltä joka tapauksessa.

Pikavippi ilman korkoa tai pikalaina ilman kuluja – 2015 vuonna se on mahdollista!

Lainaa ilman kuluja ei ole mahdollista saada tällä hetkellä mistään muualta, mutta yritykset ovat kuitenkin jatkuvasti tarkkailevien silmiemme alla ja jos uusi koroton pikavippi johonkin ilmestyy, saatte informaation oitis meidän kauttamme! Lisää sivusto siis suosikkeihisi ja päivittele silloin tällöin niin voit saada lisää ilmaista lainaa! Pikavippi saattaa olla katoava asia, mikäli korkokaton asettaminen käy toteen, joten kaikkien tulisi nyt ainakin käyttä hyväksi tämä ilmainen pikavippi mahdollisuus. Pikavippi saattaa muuttua vuonna 2013 melko radikaalisti, mutta tätä ei kuitenkaan vielä voi varmaksi sanoa kukaan.

Hae ilmainen pikavippi siis verkosta kätevästi ja muista, että vaihtoehtoja ei todellakaan ole liikaa eli ilmainen pikalaina on todellinen harvinaisuus ja nyt kun sitä on mahdollista saada, kannattaa tilaisuus ilman muuta käyttää hyväksi. Ilmainen vippi on todella kiven takana ja et tule sitä muualta löytämään. Toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen ja epikalainaa.fi -sivuston ylläpito kiittää kaikkia lukijoitaan!

Ferratumilta ensilainaa täysin ilman korkoa tai kuluja

 

Ilmaista ensilainaa sai aiemmin vain Vivukselta ja TrustBuddylta, mutta myös Ferratum tarjoaa nyt korotonta ensimmäistä lainaa uusille asiakkailleen, joten tarjontaa on vuoden 2016 tullut lisää ja on oletettavaa, että loistavien ensitarjousten trendi laajenee myös moniin muihin lainantarjoajiin kilpailun kiristyessä.

 

Ferratumilta voit nostaa nyt jopa 300 euroa täysin ilmaista lainaa helposti ja nopeasti 15 minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Uutena asiakkaana saat lainan täysin ilman korkoa ja kuluja, kun maksat sen takaisin 7-30 päivän kuluessa lainasummasta riippuen.

 

Pieneen rahantarpeeseen voit nostaa vaikkapa vain 50 euron kulutonta lainaa ja maksaa sen takaisin helposti viikon kuluessa, tai hieman suurempaan äkilliseen menoon voit saada jopa 300 euroa lainaa, jonka voit maksaa takaisin seuraavan kuun tilistäsi 30 päivän kuluessa. Ilmainen ensilaina on kätevä ja varsin riskitön tapa rahoittaa arjen pieniä menoja.

Comments are closed.