Lainapaikka

Lainasummat

Ikäraja

Hae pikalainaa

Vivus

10-2010 euroa

20 v.

Hae

Ostosrahalta saat vipin tilillesi vartissa

300-4000 euroa

20 v.

Hae

Credit24 joustolimiitti

250-3000 euroa

19 v.

Hae

euroloan-uusi

100-5000 euroa

18 v.

Hae

Everyday

20-2000 euroa

21 v.

Hae

Euro24

100-2000 euroa

18 v.

Hae

Lainasto

200-2000 euroa

21 v.

Hae

Lainapaikka

Vivus

Ostosrahalta saat vipin tilillesi vartissa

Credit24 joustolimiitti

euroloan-uusi

Everyday

Euro24

Lainasto

Lainasummat

10-2010 euroa

300-4000 euroa

250-3000 euroa

100-5000 euroa

20-2000 euroa

100-2000 euroa

200-2000 euroa

Ikäraja

20 v.

20 v.

19 v.

18 v.

21 v.

18 v.

21 v.

Hae pikalainaa

Hae Hae Hae Hae Hae Hae Hae

 

Tervetuloa sivuston pikavippi 24h osiolle, olemme vertailleet pikalainafirmoja, jotka ottavat lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Pikavipin saaminen on nykyään erittäin helppoa ja lainaa on tarjolla joka tuutista, joten on hyvä tehdä pientä kartoitusta ennen kuin lähdet pikalainaa hakemaan. Pikavipeissä on merkittäviä eroja, sillä korot vaihtelevat laidasta laitaan. Toiset tarjoavat vippiä erittäin kohtuullisella korkoprosentilla kun taas toisilla kulut saattavat olla tähtitieteellisen korkeat. Korkoprosenttiin vaikuttaa suurimmalta osin kuitenkin vipin takaisinmaksuaika, joka vaihtelee useimmiten lainasumman suhteen. Alapuolella on tehty pienimutoinen vertailu, josta löytyy vippi 24h -palvelu kaikkien lainaa etsivien makuun.

Hae itsellesi vippi 24h päivässä – viikon jokaisena päivänä!

Löydät halvimman pikavipin alhaalla olevista firmoista, josta pikavipin hakeminen onnistuu ympäri vuorokauden:

Hae Everydayn 20-2000 € joustoluotto – voit hakea pikalainaa vaikka yöllä luottotilin kautta

everydayEveryday tarjoaa ”sähköistä luottokorttia”, jonka avulla voit tehdä verkossa nostoja suoraan omalle tilillesi. Nostoista ei koidu ylimääräisiä kustannuksia ja maksat vain nostetusta lainasummasta. Voit tehdä nostoja 20 euron erissä tai nostaa vaikka koko 2000 euron lainan kerrallaan, päätös on teidän. Everydayn kautta voit hakea pikalainaa 24h – 7 vuorokautena viikossa lainasumman ollessa 20 – 2000 euron välillä. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan vippiä täältä, kannattaa perehtyä enemmän yhtiön monipuolisiin lainaehtoihin. Lainakriteereitä ovat 21 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Laina-aika vaihtelee joustoluotossa ja on hyvinkin joustava, saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja lainan voit lyhentää kuukausierissä.

Hae tästä

 

Euroloanilta saat aina lainattua koska vaan – avaa 100-5000 euron luottotili itsellesi jo tänään

Euroloan pikavipit heti tilille netistäEuroloanin kautta voit hakea pikalainaa / luottoa 100 – 5000 €, lainat ovat haettavissa 24h vuorokaudessa jokaisena viikon päivänä kätevästi ja nopeasti suoraan verkossa täytettävällä hakemuksella. Jos Euroloan miellyttää ja tunnet, että sieltä voisi löytyä sinulle paras mahdollinen pikavippi, niin ei muuta kun hakemusta täyttämään. Siinä ei mene montaa minuuttia ja saat rahat tilille yleensä nopeasti riippuen ruuhkista. Pistä vippi hakuun Euroloanin kautta 24/7 ja saat lainarahat heti käyttöösi.

Hae tästä

 

Vivus ottaa hakemuksia vastaan kellon ympäri

VivusVivus on tämän hetken suosituimpia pikalainaa myöntäviä yrityksiä ja se on perustettu jokunen vuosi sitten. Yritys on tunnettu sen joustavista lainaehdoista, eräpäivän siirtäminen on siis mahdollista aina jopa 30 vurokaudella eteenpäin. Lainavaihtoehdot ovat 10-2010 euron väliltä ja voit hakea esimerkiksi helposti lainaa 1000e 30 vrk joustavalla takaisinmaksuajalla. Pikavipit voit hakea mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja palvelu on nopeaa, ammattitaistoista ja asiakaspalvelu on erinomaista. Vivus onkin noussut pienessä ajassa todella suureen suosioon ja jo kymmenet tuhannet ovat ottaneet vippiä / lainaa sen kautta. Lue lainaehdot ja perehdy firmaan tarkemmin ja tilaa vippi / laina Vivukselta heti tilille jo tänään!

Hae tästä

 

Tässä siis muutama esimerkki, joista varmasti jokaisen lainan tarpeet tulevat toteutetuksi. Mikäli kuitenkin olet selvästi isomman lainan perässä eikä pikavippi riitä, kannattaa etsiä lainaa kulutusluottovertailun kautta, jotka auttavat suurien kulutusluottojen löytämisessä. Asuntolainaa tai muita yli 30 000 euron lainoja etsiessä, on pankki ainoa vaihtoehtosi mistä tämän kaltaista lainaa löytyy. Muistathan kuitenkin pikalainaa hakiessasi, Voit pistää hakemuksia eteenpäin kellon ympäriettä vaikka lainapalvelut ottavat hakemuksia vastaan vuorokauden ympäri ei se tarkoita, että lainaa myönnettäisiin yöllä. Pikavippi ja sen myöntäminen on laissa säädeltyä ja sitä ei saa suorittaa muina aikoina kun klo 7-23 välillä.

Tämän ajan ulkopuolella pistetyt hakemukset käsitellään aina seuraavana päivänä kun yritys taas avaa ovensa. Pikavippi oli vielä joitakin vuosia sitten mahdollista saada muina aikoina, mutta uusi lakimuutos toi pisteen tälle ja systeemiä rajoitettiin aika rankalla kädellä. Syynä tähän on pääasiassa, että vippi ei olisi enää haettavissa yöllä, koska silloin ihmiset ovat yleensä alkoholin vaikutuksen alaisena tai muuten vaan päihtyneitä/väsyneitä ja harkintakyky ei tässä mielentilassa ole kaikista kirkkaimmillaan, jonka seurauksena monet maksukyvyttömät saattoivat ottaa vippiä. Tästä seurasi luonnollisesti hankaluuksia, koska pikalainaa ei ole mahdollista perua ja se ajoi ihmisiä maksuvaikeuksiin. Kiellolla pyritään vähentämään maksuhäiriötapauksia ja minimoimaan luottotietomenetykset.

Lainaa vuorokauden ympäri – pikavippi 24h -palvelut

Maailma on sikäli muuttunut, että lainanhakua ollaan säädelty laissa ja sitä on tiukennettu hieman. Lainaa pystyy kuitenkin vielä hakemaan mihin aikaan tahansa ja tähän ei ole edes Pikavippi 24hkaavailtu mitään muutosta eli pikavippi yöllä on täysin haettavissa. Muutos voisi kuitenkin olla paikallaan, koska tällä tavoin voitaisiin ennaltaehkäistä vielä enemmän luottotietomenetyksiä. Tällä hetkellä kun suunta on täysin väärä ja luottotietoja menetetään yhä vain enemmän. Vaikka toisaalta pikavippi aiheuttaa vain pienen osan yksinään näistä, joten ei se vähentäisi määrää missään tapauksessa dramaattisesti. Jotain kuitenkin pitäisi tehdä, että kurssi muuttaisi suuntaa ja saataisiin luvut positiivisempaan suuntaan! Huolimatta siitä, että voit hakea pikavippiä kellon ympäri, et kuitenkaan saa rahoja enää tilillesi heti, vaan joudut odottamaan siihen asti, kunnes pikavippi firma käsittelee hakemuksesi ja vasta sitten saat pikavippi rahat itsellesi.

Tämä pikavipit 24h -muutos tuli voimaan jo joitakin vuosia sitten ja sillä olikin positiivisia vaikutuksia, mutta vaikutukset olivat kuitenkin toivottua pienemmät. Koko ajan kuitenkin kaavaillaan tiukennuksia ja sääntöjä sekä lakeja tullaan mitä todennäköisemmin muuttamaan vielä lähitulevaisuudessa ja ehkä jo 2013 vuonna voi olla havaittavissa selviä muutoksia pikavipeissä, kuten mahdollinen lainan harkinta-aika tai korkokatto. Vaikka keskustelu on kiivasta ja pikavippi on kokoajan otsikoiden alla, niin vippi on yhä vielä hyvässä hapessa ja pikavippi menee kaupaksi kuin häkä eli sillä saralla ei ole vielä tapahtunut mitään muutoksia. Vippi on toistaiseksi siis vielä hyvällä mallilla, mutta kukaan ei voi sanoa miten pikavippi 2013 vuonna tulee muuttumaan, sillä on melko varma, että jotain muutoksia tullaan tekemään. Katso mistä saat pikalainaa heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena arkipäivänä!

Comments are closed.