Pikavippivertailu netissä – vertaa vipit 50-5000 €

Pikavipin ottoon ei kannata rynnätä suin päin, vaan asiaan kannattaa käyttää aikaa. Erityisesti silloin kun on  ottamassa suurempaa vippiä. Suorittamalla tarkan vertailun säästää helposti selvää rahaa. Eri pikavippipaikkoja vertaillessa kannattaa ottaa useampaan asiaan huomioita, tutustumalla tähän artikkeliin huolella opit parhaat vinkit oikean pikavippipaikan valintaan.

Markkinoiden halvimmat ja parhaimmat pikavippipaikat löydät alhaalta!

Credit24

Credit24Credit 24 tarjoaa edullista pikavippiä kaikille 19 vuotta täyttäneille. Hakeminen onnistuu helposti netin kautta ja rahaa saat nopeasti. Rekisteröidyttyäsi sivulle, voit myös nostaa pikavippiä ilmaisella mobiiliappsilla. Maksuaikaa Credit24 tarjoaa lainasummasta riippuen yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen asti. Ensimmäisen pikavippisi voit nostaa ilman nostopalkkiota. Säästät näin selvää rahaa.

Perusvippi

PerusvippiPerusvippi-Vakuus Oy on yksi Suomen suurimmista nettirahoittajista ja myöntää pikavippejä Perusvippi-brändin alla. Perusvippin pikavippihaitari liikkuu 20 ja 2000 euron välillä. Perusvippi tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä verkko-ostoksia ja maksaa ne Perusvippi-luotolla. Lainaston tavoin Perusvippi tarjoaa vipin takaisin maksuun kaksi vaihtoehtoa. Perusvippin asiakaspalvelun aukioloajat ovat yhdet parhaimmista, sillä se on avoinna joka päivä klo 8 ja 22 välillä. Perusvipillä ikäraja on 20 vuotta.

Vivus

VivusUusille pikavippiasiakkaille Vivus tarjoaa ensipikavipin 400 euroon asti täysin kuluitta. Vanhat asiakkat saavat nostettua peräti 2010 euroa, maksamalla hinnaston mukaisen 15%:n nostokulun. Normaali laina-aika on yksi kuukausi. Tarvittaessa voit sitä jatkaa, maksamalla hinnaston mukaiset kulut. Vivukselta saa pikavippipäätöksesi nopeasti ja rahat tilillesi alle viidentoista minuutin. Vivukselta pikavipin saa 20 vuotta täyttäneet luottokelpoiset henkilöt. Edullinen pikavippi löytyy Vivukselta.

Mitä pitää ottaa huomioon pikavippipaikkaa valitessa?

Pelkkään nimelliskorkoon ei kannata tuijottaa vippifirmaa valitessa. Nimelliskoron lisäksi pikavippihin liittyy monenlaisia kuluja. Kaikki pikavippiin liittyvät kulut ovat ilmoitettu todellisessa vuosikorossa. Jokainen rahoitusyhtiö on velvollinen ilmoittamaan todellisen vuosikoron kaikessa pikavippimarkkinoinnissa. Tämä velvollisuus perustuu eduskunnan säätämään lakiin, jonka tarkoituksena on helpottaa kuluttajia vertailemaan eri rahoitusyhtiöitä.

Kokonaiskoron lisäksi kannattaa tutustua yhtiön tarjoamaan laina-aikaan. Tarkista että tarjottu aika on Sinun tarpeisiisi sopiva. Osa yhtiöistä tarjoaa vain lyhytaikaista rahoitusta ja jos tarpeesi on pidempiaikainen, kannattaa siirtyä toiseen listaamaamme yritykseen. Koron ja laina-ajan lisäksi kannattaa tutustua huolella pikavippiin liittyviin ehtoihin. Muista aina pyytää tarjous useammalta yhtiöltä, näin voit samalla kertaa vertailla useampaa firmaa samanaikaisesti ja saat paremman kuvan alan nykyisestä hintatasosta.

Löysin sopivan yhtiön, kuinka haen pikavipin?

Pikavipin hakeminen tapahtuu helposti netin kautta. Tarjouksen pyytämiseen kuluu aikaa vain muutama minutti, siksi kannattaa pyytää oma henkilökohtainen tarjous jokaiselta listaamaltamme yritykseltä.

  1. Siirry pikavippiyhtiön sivuille linkin kautta ja jätä tarjouspyyntö.
  2. Muutaman minuutin kuluttua saat pikavippitarjouksen. Tutustu saamaasi tarjoukseen huolellisesti.
  3. Jos tarjous miellyttää Sinua ja haluat ottaa pikavippisi juuri tältä yhtiöltä, allekirjoita pikavippisopimus sähköisesti pankkitunnuksien avulla tai sitten perinteisesti postin kautta.
  4. Yhtiö siirtää pikavipin tilillesi saatuaan tiedon vipin hyväksymisestä.

Miten vippivertailu hyödyttää minua?

Pikavippiä kannattaa nostaa sen verran kun on rahan tarve. Pikavippiä ei kannata ottaa enempää kuin on tarvetta, koska pikavippaaminen aiheuttaa yleensä kuluja. Myöskin kuukausierät saattavat nousta niin suuriksi että se saattaa rasittaa kohtuuttomasti kuukausibudjettiasi. Jos et ole aivan varma kuinka paljon tarvitset rahaa muutaman seuraavan kuukauden aikana tai Sinulla on tarvetta useammalle nostokerralle, kannattaa harkita luottotilin hakemista. Sen avulla saat joustavuutta raha-asioihisi ja uuden luoton nostaminen on huomattavasti helpompaa, koska Sinulle on jo myönnetty lúottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa 24h vipit kellon ympäri. Luottolimiitin käyttö maksaa ainoastaan nostetun luoton verran.

Muista hoitaa kuukausilyhennykset ajallaan.

Pikalainoja hakeva tulee maksaa ne ajallaan takaisin lainasopimuksen mukaisesti. Maksujen jääminen jälkeen aiheuttaa ongelmia ja lisää pikavipin saldoa. Jos jonkin äkillisen menon johdosta, et pysty lyhentämään kuukausierääsi normaalisti, kannattaa olla yhteyksissä asiakaspalveluun reilusti ja selittää tilanne. Ystävällinen asiakaspalvelija löytää yhdessä kanssasi ratkaisun ongelmaasi ja ongelmasta päästään eroon esimerkiksi yhdistämällä lainasi. Näin toimimalla selvitään turhilta extrakuluilta.

Mikäli asiakas ei ole asiakaspalveluun yhteyksissä ja tee pikavipin suhteen uudelleenjärjestelyitä, kahden viikon päästä eräpäivän umpeutumisesta, tulee maksumuistus. Maksumuistuksen lähettämisestä rahoitusyhtiö perii hinnastonsa mukaiset kulut. Parisen viikkoa edellisestä tulee toinen muistutus, jos lyhennys on edelleen hoitamatta. Eräpäivästä kun on kulunut kaksi kuukautta, pikavipistä kirjataan maksuhäiriömerkintä. Samoihin aikoihin yleensä pikavippi irtisanotaan ja se erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi heti. Tässä vaiheessa suoritusta karhuaa perintätoimisto.

Onko mahdollista saada monta lainaa samaan aikaan?

Tavallisesti se ei ole mahdollista. Yhdestä yrityksestä voi saada vain yhden lainan kerrallaan. Joskus tosin saattaa olla mahdollista kasvattaa lainattua summa, mutta täysin uusia lainoja ei ole tapana myöntää.

Mikäli kuitenkin hakee lainaa muista yrityksistä, niin se saattaa onnistua. Kunhan hakijalla ei ole liikaa lainoja ennestään ja maksukykyä löytyy, niin saattaa toinen yritys myöntää lainaa. Se kuitenkin aina riippuu yrityksestä, koska kaikilla on oma tapansa suhtautua asiaan ja osa ei uutta lainaa suostu myöntämään, mikäli niitä hakijalla on jo ennestään.

Tarvitseeko minun toimittaa jotakin liitteitä lainahakemukseni yhteydessä?

Se hieman riipuu lainattavasta summasta ja yrityksestä. Yleensä tapana on kuitenkin varmistaa hakijan maksykyky, joten hakijalta saatetaan pyytää palkkatodistusta tai tiliotetta, josta näkyy viimeisen kolmen kuukauden tulot. Eläkeläiseltä saatetaan pyytää todistus eläkepäätöksestä.

Liitteet voi yleensä lähettää sähköpostilla tai hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Toki  usein myös postitse on mahdollista lähettää liitteet.

Mikäli työskentelee freelancerina tai projektiluontoisissa työtehtävissä, niin se ei automaattisesti estä lainan saamista, vaikka tulot eivät yhtä säännölliset olisikaan, kuin tavallisella palkansaajalla. Jokainen hakemus on kuitenkin yksilöllinen ja hakijan olosuhteet ovat aina erilaiset.

Toimitetaanko laskut postitse?

Yleensä käytäntönä on lähettää laskut sähköpostiin. Kannattaa siis varmistaa, että yritys, josta olet lainaa hakenut on lisätty luotettavien lähettäjien listaan. Silloin ei laskut vahingossa päädy roskapostin joukkoon ja joudu automaattisesti poistetuksi.

Pientä korvausta vastaan osa yrityksistä lähettää laskun myös tavallisessa postissa. Moni yritys myös tarjoaa e-laskua, jossa lasku lähetetään suoraan asiakkaan verkkopankkiin, josta se on sitten helppo maksaa. E-lasku onkin kasvattanut suosiotaan reilusti ja se onkin todella kätevä tapaa maksaa laskut.

Mitä asioita kannattaa huomioida, kun vertailee pikavippejä netissä?

Alkuun kannattaa arvioida oma lainantarve todella huolellisesti. Mikäli tarvitsee lainaa todella lyhyeksi ajaksi, niin saattaa pikalainan saada jopa ilman korkoja ja kuluja. Huomiota tulee kiinnittää lainan korkoon ja muihin kuluihin, jotta tietää lainasta koituvat kokonaiskustannukset. Myös maksuaika on hyvä harkita tarkoin, jotta kuukausittain lyhennettävät erät pysyvät sopivan kokoisina.

Onko mahdollista saada lyhennysvapaata tai siirtää laskun eräpäivää?

Se aina riippuu yrityksestä, joten kannattaa varmistaa asia ennen kuin hyväksyy lainatarjouksen. Mikäli yritys näitä palveluita tarjoaa, niin usein niiden käyttäminen onnistuu, kun kirjautuu yrityksen nettipalveluun tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Usein maksuvapaata kuukautta tai eräpäivän siirtoa tulee myös anoa hyvissä ajoin, eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

 

 

Leave a Reply