TrustbuddyTrustbuddy on erinomainen luotonmyöntäjä ja se on ollut yksi kuluttajien suurimmista suosikeista vuosina 2013-2014. Sitä kautta lainaaminen on helppoa ja nopeaa netissä. Saat myös pikalainan aina ilman kuluja jos maksat sen pois 2 viikon sisällä. Palvelu on nopeaa, joustavaa ja hinnat ovat käsittämättömän halvat. Ei siis ole ihme miksi TrustBuddy on kasvattunut suosiotaan vuodesta toiseen.

  • Hae pikalainaa ilman kuluja 2 viikon maksuajalla 100-600e
  • Aina koroton vippi 2 viikoksi kaikille asiakkaille
  • Hae ilmaiseksi netissä – nopea lainapäätös
  • Joustava maksuaika – voit siirtää eräpäivää halutessasi
Hae tästä

 

 

Yleisvaikutelma

Trustbuddy on ainoa lainapaikka josta voit saada täysin maksutonta pikavippiä 100 eurosta aina 600 euroon saakka täysin ilman kuluja kunhan maksat sen pois kahdessa viikossa. Tällaisia tarjouksia ei muualta löydy ja jos lainatarpeesi on lyhytaikainen niin kannattaa ehdottomasta hakea rahoitusta täältä. Lainaa voi hakea helposti netissä ja se myönnetään vartissa. Rahat siirtyvät myöskin todella nopeasti käytettäväksesi. Trustbuddy on maailman suurin pörssinoteerattu lyhytaikaisten vertaislainojen välittäjä joten voit olla varma että olet asioimassa todellisten rahoitusalan ammattilaisten kanssa. Heillä on yli 200000 asiakasta ympäri Euroopan. Lainanhakuprosessi on erittäin helppoa ja voitkin jättää maksuttoman hakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hakemukset käsitellään nopeasti ja rahat saat käyttöösi yhdessä hujauksessa.

Kuka voi Trustbuddylta lainaa hakea?

Hakijalta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää sekä säännöllisiä tuloja jotta lainantakaisinmaksu voidaan varmistaa. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää ja hänen tulee olla asunut Suomessa vähintään 2 vuotta. Trustbuddy ei myönnä lainaa ulkomaalaiselle pankkitilille joten tilisi tulee myös olla Suomessa ja kirjautuaksesi heidän palveluunsa sinulla tarvitsee olla verkkopankkitunnukset. Luottokelpoisuutesi tarkistetaan ennen lainan myöntämistä.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Trustbuddylta saada 100-600 euroa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Maksuaika on sovittavissa ja se on joustava. Voit jopa siirtää eräpäivää tarvittaesssa. Laina-aika on yleensä 1-12 kuukautta. Kannattaa kuitenkin huomioida että jos vain mahdollista niin maksat pikalainasi kahdessa viikossa jolloin se on kuluton.

Yhteystiedot:

TrustBuddy

Wallingatan 12

11160 Stockholm – Ruotsi

Puhelin: 040-184 1644

suomi@trustbuddy.fi

Comments are closed.