VivusVivuksen kautta voit hakea pikalainan ilmaisella hakemuksella netistä. Lainahakemukset käsitellään käytännössä heti ja saat pikalainan tilille jopa 15 minuutissa. Vivus tarjoaa luottoa 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden joustavalla maksuajalla, voit halutessasi siirtää eräpäivää, mikäli siltä tuntuu. Ensilainaajille on uskomattoman hyvä tarjous sillä Vivus tarjoaa täysin kulutonta lainaa kuukauden maksuajalla 400 euroon saakka. Vivus on luotettava ja kaikin puolin hyvä lainapaikka, jota voimme suositella kenelle tahansa pikavipin tarpeessa olevalle.

  • Pikalainat 10-2010e ilmaisella hakemuksella netistä
  • Hae ensimmäinen vippi 400e asti täysin ilmaiseksi
  • Pikalaina heti tilille 15 minuutissa
  • Joustavat ja selkeät lainaehdot
  • Ei ylimääräisiä kuluja
Hae lainaa Vivukselta

 

Yleisvaikutelma

Vivuksen kautta on todella helppoa ja edullista hakea pikalainaa 10-2010 euroa. Jos et aiemmin ole Vivuksen kautta lainaa hakenut on sinulla mahdollisuus ottaa ilmainen vippi 400 euroon saakka 1 kuukauden mittaisella maksuaikataululla. Näin kovia tarjouksia ei juurikaan ole joten ehdottomasta suosittelemme tutustumaan siihen tarkemmin. Vivuksella on myös suuremmissa lainoissa todella pienet kulut ja jos tiedät että tarvitset lainaa maksimissaan yhden kuukauden maksuajalla niin ehdottomasti kannattaa tutustua Vivuksen tarjontaan.

Kuka voi lainaa hakea?

Pikavippiä voi Vivukselta hakea jos olet vähintään 20-vuotias. Hakijalla tulee olla myös puhtaat luottotiedot eli maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei voi lainaa saada. Vaatimuksena on myös osoite sekä pankkitili Suomessa ja suuremmissa lainoissa sinulla tulee olla säännölliset tulot jotta voit lainasi maksaa pois. Tulorajat ovat kuitenkin varsin alhaiset jo senkin takia että Vivuksen kautta ei voi hakea lainaa kuin 2010 euroa.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa on tarjolla aina 10 eurosta 2010 euroon saakka. Jos siis vippi tarpeesi ei ole turhan suuri niin kannattaa tutustua Vivuksen tarjontaan. Varsinkaan todella pieniä lainasummia ei monestakaan paikkaa edes tarjota joten jos vaikka tarvitset 50 euron pikavippiä niin ota suunnaksesi Vivuksen lainapalvelu.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Vivus on erikoistunut lyhyempiin pikavippeihin joten maksuaikaa on tarjolla ainoastaan 3-30 päivää. Jos laina tarpeesi on lyhytaikainen on Vivus lähespoikkeuksetta yksi parhaista vaihtoehdoistasi. Eräpäivää voit myös siirtää eteenpäin pienellä lisämaksulla.

Vivukselta pientä lainaa helposti ja nopeasti

 

Vivukselta kannattaa hakea erityisesti pientä pikalainaa, sillä saat ensimmäisen lainasi täysin kuluttomasti ja korottomasti 300 euroon saakka, kun maksat sen takaisin 30 päivän sisällä. Ilmainen ensilaina on kätevä tapa tutustua lainantarjoajan tarjoamiin palveluihin helposti ja riskittömästi, sillä et sitoudu muuhun kuin maksamaan nostamasi summan takaisin. Voit halutessasi hyödyntää vain uuden asiakkaan edun, jos lainantarpeesi on äkillinen ja kertaluonteinen, tai nostaa vanhana asiakkaana seuraavan kerran jopa 2010 euroa lainaa.

 

Ilmainen 300 euron ensilaina voi olla todellinen arjen pelastaja silloin, kun äkillinen ja yllättävä meno iskee, eikä budjetti veny ylimääräisiin kuluihin. Et maksa turhasta, sillä maksat vain seuraavan kuun tilistäsi takaisin nostamasi summan takaisin. Elämä voi yllättää kenet tahansa, etkä silloin halua kuluttaa aikaa ja vaivaa eri lainayhtiöiden ja lainatarjousten vertailuun tai monimutkaisiin ja pitkiin lainaprosesseihin. Vivukselta saat lainaa todella nopeasti, jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi helppo hakemus ja kirjautua palveluun TUPAS-pankkitunnuksillasi, jotta palvelu voi varmistua henkilöllisyydestäsi.

 

Voit keskittyä yllättävän tilanteen korjaamiseen, kun sinun ei tarvitse täyttää useita hakemuksia tai perustella pankille lainatarvettasi. Pientä pikalainaa tuskin voisitkaan pankistasi hakea, joten ilmainen pikavippi on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun et voi saada rahaa muualta tai et halua pyytää sitä lähipiiriltäsi.

 

Säästät kuluissa, kun maksat lainasi takaisin kerralla

 

Vivuksen lainaa nostaessa kannattaa huomioida, että yhtiö ei tarjoa lainoilleen osamaksumahdollisuutta, joten sinun tulee maksaa nostamasi laina takaisin kerralla kuukauden sisällä. Toisaalta vältyt kasvavilta lainakuluilta ja korkeilta koroilta, kun maksat nostamasi summan nopeasti takaisin korkoineen, etkä jätä lainaa kasvamaan korkoa useita kuukausia tai jopa vuosia.

 

Sinun on tehtävä kuitenkin tarkkoja laskelmia siitä, kuinka suurta lainaa voit nostaa, sillä joudut maksamaan summan kokonaisuudessaan takaisin seuraavan kuun tilistäsi. Esimerkiksi 2010 euron lainaa nostaessa maksat 30 päivän kuluessa takaisin 2311 euroa, joten sinulla on oltava tarpeeksi korkeat tulot, jotta voit maksaa lainan takaisin kerralla niin nopeasti.

Yhteystiedot:

4Finance Oy

Mikonkatu 15B

00100 Helsinki

Puhelin: 09-3157 7577

asiakaspalvelu@vivus.fi

Comments are closed.