YleislainaYleislaina on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa nyt hieman suurempia kulutusluottoja 2000 eurosta aina 5000 euroon asti. Hinnat ovat edulliset ja korot alkavat vain 8 % eli jos olet halvan lainan perässä, on Yleislaina yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Voit hakea lainoja 6-24 kuukauden maksuajalla suoraan netin kautta ilmaisella hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu nopeasti eikä ota aikaa yli 10 minuuttia. Yleislainan lainaehdot ovat selkeät ja kuluttajaystävälliset eli yhtiö on kaiken kaikkiaan erinomainen vaihtoehto, mikäli olet 2000-5000 euron luoton tarpeessa. Tutustu lisää ja hae laina jo tänään.

Hae tästä

 

Yleisvaikutelma

Yleislaina on varteenotettava vaihtoehto kun ollaan etsimässä muutaman tuhannen euron suuruista luottoa. Koko lainasumma maksetaan kerralla tilillesi ja lyhennät sitä tasasummin sopimuksen mukaisesti. Yleislaina on selkeä ja hyvä ratkaisu erityisesti suurempiin kertahankintoihin jolloin tarvitset välittömästi koko lainasumman. Lainaa on todella helppoa hakea netissä olevalla ilmaisella hakemuksella joka tulee allekirjoittaa TUPAS tunnisteillasi. Koko lainanhaku prosessi on huolella suojattu joten pelkoa että joku voisi tietojasi saada on turha. Lainaasi saat aina kirjallisen selkeän lainasopimuksen josta näet kaikki lainaasi liittyvät yksityiskohdat. Lainapäätöksen voit hakea vaikka pahanpäivän varalle koska hakemus ei sinua vielä sido mihinkään. Kun sinulla on aiemmin hyväksytty lainapäätös on luoton käyttöön otto myös myöhemmässä vaiheessa vielä nopeampaa. Luottosopimus voidaan purkaa 18 vuorokauden aikana mikäli lainaaja tulee katumapäälle.

Kuka voi Yleislaina palvelusta lainaa hakea?

Lainaa hakivan on oltava vähintään 18-vuotta täyttänyt Suomessa vaikuisesti asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla aiempaa maksuhäiriömerkintää. Lainan hakijalta vaaditaan myös säännölliset tulot jotka ovat riittävän suuret lainan takaisinmaksuun. Työsuhde josta tulot muodostuvat ei saa olla koeajalla. Tulojen suuruus riippuu lainasummasta ja se määritellään aina tapauskohtaisesti. Tulojen tulee ylittää menosi ja tulomenoarvion täytyy olla realistinen. Hakijalla tulee olla myös sekä osoite että pankkitili Suomessa jonne laina voidaan maksaa eikä hänellä saa olla liian paljon aiempia luottoja. Yleislaina ei maksa lainaa ulkomaalaiselle tilille.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Yleislainan kautta saada 2000-5000 euroa. Lainasumma maksetaan aina heti kokonaisuudessaan tilillesi.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-aika on sopimuksen mukaan 6-24 kuukautta. Laina-aika kannattaa aina laskea ja miettiä huolella jotta kuukausittainen lyhennyserä ei muodostu liian suureksi. Voit myös ilman lisäkustannuksia maksaa lainasi pois sovittua aikaisemmin.

Voinko  saada useamman lainan samaan aikaan?

Voit saada vain yhden lainan kerrallaan. Tosin mikäli sinulla on jo ennestään laina jostakin muualta, niin saattaa silti olla mahdollista saada Yleislainalta uusi laina. Kunhan lainaa ei ole liikaa ja maksukyky riittää useamman lainan maksamiseen ja maksuhäiriötä ei luottotiedoissa ole, niin lainan saamiselle ei ole varsinaista estettä.

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen. Se, että mitä haluat rahoillasi tehdä on täysin sinusta itsestäsi kiinni. Tavallisesti lainalla hoidetaan hieman suurempia pakollisia hankintoja, mutta tokihan sillä voi maksaa vaikka lomamatkan. Lainan kohdetta ei hakemuksessa edes kysytä.

Onko hakeminen turvallista? Mihin tietojani käytetään?

Hakeminen on täysin turvallista. Palvelu on suojattu tehokkaalla salauksella, joten kukaan ulkopuolinen ei pääse tietojasi näkemään. Tietoja myös säilytetään henkilötietorekisterilain edellyttämällä tavalla ja kaikki on toki täysin luottamuksellista.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun haen lainaa?

Toki lainan korko on tärkeä tekijä, mutta myös maksuajalla on suuri vaikutus, koska sen mukaan määräytyy kuukausittain maksettavan erän suuruus. Kannattaa myös selvittää, että onko lainassa muita kuluja, kuten tilinhoitomaksuja, avausmaksuja, laskutuslisiä tai muita maksuja.

Miten parhaiten vältyn maksuvaikeuksilta?

Kannattaa aina pyrkiä suunnittelemaan oma budjettinsa mahdollisimman tarkasti. Kun tietää etukäteen suurimman osan tuloista ja menoista, niin sitten on helppo varautua etukäteen. Toki välillä tulee yllättäviä kuluja, joihin Yleislainalta saatavat lainat ovat mainio ratkaisu. Lainaa hakiessa tulee aina miettiä tarkkaan, että kuinka suuren summan tarvitsee. Joskus saattaa saada lainapäätöksen suuremmalle summalle, kuin mitä tarvitsee, mutta liian suuria lainoja on syytä välttää, koska ne lähes aina johtavat maksuvaikeuksiin.

Voinko saada lainaa, jos minulla on maksuhäiriö?

Lainaa ei voi saada, mikäli luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintä. Ylivelkaantuminen on aina vakava ja harmillinen asia, joten mikäli maksujen kanssa on ollut ongelmia aikaisemmin, niin uuden lainan myöntäminen vain pahentaisi asiaa. Sen vuoksi hakijalla pitää olla luottotiedot kunnossa.

 

Yhteystiedot:

AA-Yleislaina

Sinikalliontie 12

02630 Espoo

Puhelin: 0600-02515

asiakaspalvelu@yleislaina.fi

 

 

Comments are closed.