Hae lainaa heti tilille netistä

Oletko etsimässä itsellesi lainaa heti ja haluat saada sen halvalla, joustavin lainaehdoin ja nopeasti tilille? Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tätä kautta löydät paljon lainavaihtoehtoja, jotka ovat toinen toistaan parempia. Olemme valinneet erityisesti kuluttajien suosikkeja ja lisäksi huomioineet oleellisimmat seikat, kuten laina-ajan, lainaehdot ja tietenkin luoton hinnan. Katso alempaa tämän hetken parhaimmat vaihtoehdot ja hae edullinen lainasi vaivattomasti ja nopeasti tilille.

FICC Finance on käyttäjien mukaan paras pikalaina.

Lainafirmat, joiden kautta saat lainaa heti ilman vakuuksia tilille 2018

Credit24 joustava laina heti

Credit24:n kautta voit hakea lainan heti tilillesi kätevästiCredit24 on hyvä vaihtoehto, jos haluat ottaa lainaa helposti ja nopeasti 250 – 3000 € väliltä. Credit24 on yksi tämän hetken parhaimmista kulutusluoton myöntäjistä ja sen lainahinnat ovat erittäin matalat sekä lainaehdot ihanteelliset jokaiseen makuun. Lainaa voit hakea 1-24 kuukauden väliltä joustavasti, lyhennä vähintään 30 euroa kuukaudessa. Credit24 vaatii lainaajaltaan 19 vuoden ikää ja luottokelpoisuutta eli vaatimukset eivät ole kovinkaan vaikeat täyttää. Palvelu on uudistunut ja sen kulurakenne on nykyään entistä alhaisempi. Maksat korkoa siis vain nostetusta lainan määrästä, mitään nostokuluja tai avausmaksuja ei enää ole. Tästä syystä Credit24 on yksi tämän hetken halvimmista vaihtoehdoista. Tutustu ja hae laina Credit24:n kautta heti tänään.

 

Euro24 jatkuva luottotili

Euro24Euro24 tarjoaa pikalainaa/kulutusluottoa jatkuvan luottotilin muodossa, saat rahat nopeasti tilille 100-2000 euron väliltä ilmaisella hakemuksella verkon kautta. Rahat saat tilillesi 15 minuutin kuluessa, parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa. Tästä syystä Euro24 soveltuu äärimmäisen hyvin niille, jotka tarvitsevat rahaa heti käyttöönsä. Yhtiön kautta voivat hakea lainaa kaikki ne henkilöt, jotka ovat iältään vähintään 21 vuotta ja omaavat puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Lainan takaisinmaksu on joustava ja voit valita sen itse. Tutustu yhtiöön ja hae lainaa heti tilillesi.

 

Vivus.fi kiistatta netin nopein ja tunnetuin lainapalvelu

VivusVivus.fi on edullisempi vaihtoehto ja sen kautta saat lainan todella joustavasti tilillesi jopa 15 minuutissa. Yhtiö myöntää lainoja  10 – 2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden maksuajalla ja jos tarvitset lisäaikaa maksullesi voit helposti siirtää eräpäivää 30 vuorokaudella eteenpäin. Lainapalvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaaminen onnistuu netin kautta tai puhelimella täysin ilman kuluja. Tutustu Vivuksen lainapalveluun ja hae lainaa heti!

 

Freedom Rahoitus mahdollistaa myös suuret lainat

Freedom RahoitusSilloin kun isompi kulutusluotto ilman vakuuksia kiinnostaa, on Freedom Rahoitus erittäin hyvä vaihtoehto. Saat haettua sitä kautta luottoa 500 – 40 000 € väliltä jopa 1 -15 vuoden takaisinmaksuajalla ja hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset. Freedom Rahoitus on myöntänyt luottoa jo joitakin vuosia ja se kuuluu viiden parhaimman luottofirman joukkoon niin hinnan, palvelun ja lainaehtojenkin puolesta. Yhtiö kilpailuttaa useita luotonmyöntäjiä ja etsii käsiinsä matalakorkoisimmat lainat, joista kuluttaja voi valita parhaimmalta tuntuvan lainan. Jos sopivaa luottoa ei löydy, ei lainaa tarvitse hakea ja et ole vielä tässä vaiheessa sitoutunut mihinkään. Yhtiön kautta saat tarvittaessa apuusi myös henkilökohtaisen lainaneuvojan, jota voimme suositella ainakin niille, jotka hakevat ensimmäistä kulutusluottoansa.

 

Ostosraha tarjoaa luottopäätöksen 15 minuutissa

ostorahaOstosrahalta saat haettua lainan ilman vakuuksia tai takaajia suoraan verkosta. Lainahakemuksen täyttämisessä ei mene paria minuuttia kauempaa ja rahat toimitetaan lähes välittömästi tilille. Saat lainapäätöksen aina 15 minuutissa, jonka jälkeen rahat siirretään heti pankkitilillesi eli parempaa ratkaisua akuutissa rahan tarpeessa oleville ei oikeastaan ole. Ostosraha tarjoaa kulutusluottoja 400-3000 euron väliltä 12-60 kuukauden takaisinmaksuajalla joustavin ja selkein lainaehdoin. Ostosraha on ollut kuluttajien suuressa suosiossa 2012 vuodesta lähtien ja suosio on jatkunut myös tähän päivään asti. Mitään negatiivista sanottavaa ei Ostosrahasta yksinkertaisesti löydy! Tutustu ja hae lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia.

 

Nopsalaina on yksi nopeimmista

nopsalainaNopsalaina on yksi tämän hetken ehdottomimmista suosikeista ja sitä kautta haetaan kulutusluottoa enemmän kuin koskaan ennen. Syy tälle on melko yksinkertainen, sillä sitä kautta saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti eli lainan hakeminen tapahtuu 100 % netin kautta. Saat rahat tilille heti allekirjoitettuasi sopimuksen ja voit hakea luottoa 2000 – 20 000 euron väliltä. Saat päättää maksuaikataulun 6-120 kuukauden väliltä. Ikäraja Nopsalainan lainapalvelussa on 22 vuotta ja tämän lisäksi myös säännölliset tulot sekä puhtaat vaaditaan. Suosittelemme tutustumaan palveluun ja jos kiinnostuit, niin hae lainaa välittömästi Nopsalainalta.

 

Etua.fi on markkinoiden monipuolisin luotonmyöntäjä

etua.fiEtua on erinomainen vaihtoehto, jos haluat suurempaa rahoitusratkaisua, asuntolainaa tai mahdollisesti luottokortin. Etua.fi:n palvelu sisältää kaikki nämä ja sitä kautta voit hakea kulutusluottoa 2000 – 40 000 euron väliltä 1 – 30 vuoden takaisinmaksuajalla. Etua.fi myöntää suurinta kulutusluottoa, kun mukaan ei lasketa pankkeja. Sen yhteistyökumppaneita ovat lukuisat tunnetut pankit ja yksityiset lainafirmat, joiden kautta yhtiö etsii reaaliajassa kuluttajan ehtoihin soveltuvia lainoja. Saat vaihtoehdot esille hetkessä ja löydät helposti edullisen ja sopivan rahoitusratkaisun. Etua.fi on yksi lainafirmojen edelläkävijöistä ja sen tänä vuonna uudistunut palvelu toimii moitteettomasti. Tutustu ja tilaa oma lainasi Etua.fi:n kautta jo tänään.

 

Yleislaina on halpa ja varma vaihtoehto

YleislainaYleislaina tarjoaa 2000 – 5000 euron suuruisia kulutusluottoja kohtuulliseen hintaan ja loistavin lainaehdoin. Siitä on tullut viimeaikoina hyvin suosittu ja ei ihme, sillä hinnat ovat kohdillaan ja lainaehdot joustavia. Voit ottaa luottoa 6 – 24 kuukauden lyhennysajalla ja sen tilaaminen käy kätevästi verkosta ilman lisämaksuja. Yleislainan saaminen on mahdollista jos sinulla on säännölliset tulot (palkka tai eläke) ja sinulla ei ole liian paljon velkaa ennestään. Palvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja luotettava, joka soveltuu kaikille keskisuuren lainan tarpessa oleville. Tutustu ehtoihin ja hae Yleislainaa tilillesi jo tänään.

 

Rahalaitos vertaa lainat sinulle jo valmiiksi

rahalaitosJos haluat säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, on Rahalaitos paras vaihtoehto. Se nimittäin kilpailuttaa suuren määrän luotonmyöntäjiä ja helpottaa kuluttajan taakkaa. Palvelu on äärimmäisen helppokäyttöinen: kirjaudu Rahalaitos.fi:n palveluun, ilmoita haluamasi lainamäärä 500-40000 € väliltä & maksuaika 2-12 vuoden väliltä sekä vertaile. Saat hetkessä esille kymmeniä lainavaihtoehtoja, joiden korot ja muut tiedot ovat helposti nähtävissä. Seuraava vaihe on parhaimman lainan valitseminen. Tämän helpommaksi ei lainan hakeminen enää voi tulla. Jos siis haluat säästää aikaa ja samalla matalakorkoisimman luoton, voimme suositella Rahalaitosta. Palvelun kautta voit hakea lainaa jos sinulla on puhtaat luottotiedot ja olet vähintään 20 vuotta vanha.

 

 

Kuinka toimia lainatessa, mikäli sinulla on maksuhäiriö? Onko mahdollista lainata ilman luottotietoja?

Jos olet menettänyt luottotietosi, tulee lainan saaminen olemaan huomattavasti hankalampaa, kuin silloin jos sinulla on luottotiedot tallessa. Nykyään kaikkien luotonmyöntäjien kriteerit ovat sen verran tiukat, että mikäli sinulla ei ole hyviä kuukausittaisia tuloja, tuskin tulet luottoa saamaan. Toki poikkeuksia saattaa yhä olla ja keskustelupalstoilta voi lukea kuinka tulottomat maksuhäiriöiset ovat saaneet melko isojakin lainoja. Se, että pitääkö tämä paikkansa on aivan toinen juttu, mutta sitä tuskin pystyy kukaan todistamaan.

Jos kuitenkin mielit saada rahaa lainaksi ja sinulla ei ole luottotiedot tallessa, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä yksityisiin luottofirmoihin. Karu totuus on se, että pikalaina luottotiedottomalle on tätä nykyä todella vaikea löytää. Suurella todennäköisyydellä tämä ei kuitenkaan ole enää mahdollista ja varmin käytännössä ainoa keino saada rahaa lainaski ovat ystäväsi tai sukulaiset. Jos mahdollisuus saada lainaa maksuhäiriöisenä oli vielä 2017 vuonna alle prosentin luokkaa, niin nykyään se on varmasti 0 %.

Haluamme säästää aikaasi ja ei kannata edes yrittää saada pikaluottoa pankista, sillä siinä et tule onnistumaan eli tuhlaat vain aikaasi. Pankit ovat äärimmäisen tarkkoja sen suhteen, kenelle he myöntävät lainoja. Ja ymmärtäähän sen, he haluavat omansa takaisin ja kaikki tietävät, että tulottomalla ei ole varaa lainoja lyhentää. Sama pätee luonnollisesti myös yksityisiin lainafirmoihin.

Ja yleensä jos tuloton, on vielä menettänyt luottotietonsa, niin hänellä on ennestään jo riittävästi velkaa ja ei mitään mahdollisuuksia lyhentää uutta velkaa. Älä siis enää tämän jälkeen mieti miksi maksuhäiriöiset eivät saa lainaa helposti ja miksi heidän kohtelu on erilaista kun säännöllisesti tienaavien henkilöiden. Masentua tästä ei kuitenkaan suinkaan pidä, sillä ahkera lainan etsijä löytää itselleen lainan, oli taloudellinen tilanne sitten mikä tahansa. Kuten jo edellä mainittiin, on tässä tapauksessa syytä turvautua kavereihin tai perheen jäseniin. Tätä kautta mahdollisuutesi saada rahaa lainaksi ovat huomattavasti suuremmat kuin lainayhtiöiltä tai pankeilta.

Vaihtoehtoja nopealle lainalle:

  • lainaa heti – pitkään alalla toiminut ja luotettava
  • Lainaa heti – yksi varmimmista lainapaikoista ja se kaikista nopein!

 

Lainaaminen pankista on myös hyvä vaihtoehto, jos rahan tarve ei ole akuutti

Lainaa heti tilille netin kauttaPankki tarjoaa myös lainoja kohtuulliseen hintaan, mutta ei sovellu akuutteihin tapauksiin, sillä lainan saamisessa kestää aina pidempään ja jo pelkästään 1000 € lainan saamisessa voi vierähtää helposti yli 5 arkipäivää.

Pankkien joustoluottojen todellinen vuosikorkoprosentti on matalahko, mutta huomioi, että siihen tulee päälle vielä lainan avausmaksu ja hoitokulut mikä tekeekin siitä huomattavasti kalliimman.

Näin on myös joidenkin yksityisten luottofirmojen kanssa, mutta ei suinkaan kaikkien, joten huomioi tämä. Monet lainaa heti tilille tarjoavat firmat kuten lainayhtiö Cashmoney, ovat hyvä ratkaisu joustavaan lainaan eli sekin kannattaa pitää mielessä.

Pankkiin kannatta myös mennä siinä tapauksessa jos lainan tarve on suurempi kuin 40 000 euroa, sillä tämän isompaa kulutusluottoa et saa minkään yksityisen luottofirman kautta, et ainakaan vielä. Tulevaisuudessa luottofirmat tulevat kuitenkin todennäköisesti myöntämään vielä tätäki suurempia lainoja.

Tiivistettynä siis: kun haet pikalainaa, niin laske aina lainan todellinen vuosikorko ja mieti kuinka paljon lainaa tarvitset. Tämän jälkeen mieti missä ajassa laina olisi hyvä maksaa pois ilman, että se sekoittaa talouttasi liikaa. Liian tiukille ei kannata vetää, joten kannattaa ottaa varman päälle. Älä ota liikaa kulutusluottoja ja pyri maksamaan luotto pois ajallaan tai mikäli et siihen pysty, niin tässä tapauksessa kannattaa neuvotella luotonmyöntäjän kanssa.

Edullisin laina 2017 vuonna – kuinka löytyy halvin luotto ja mihin hintaan?

Jos tämä kysymys vielä tässä vaiheessa askarruttaa, niin vastaus tähän on hyvin simppeli: kaikista halvimmat lainat löydät meidän kauttamme. Olemme valinneet ne kaikista edullisimmat kulutusluotot mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy. Sivustolta löydät myös useita eri firmoja, jotka kilpailuttavat myös pankkien lainoja, joten saat ne myös kätevästi mukaan vertailuun. Tällä tavoin säästät myös aikaasi ja saat halvimman mahdollisen lainan heti pankkitilillesi pankkitunnuksilla netistä.

Valinnat ovat tehty täysin puolueettomasti ja ovat takuuvarmasti ajan tasalla. Lisäksi olemme ottaneet huomioon myöntävätkö yritykset lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vai eivät ja pyrkineet suosimaan tämän kaltaisia yrityksiä. Jos kyseessä on suurempi lainasumma, on myös suurella todennäköisyydellä lainan saaminenkin hieman vaikeampaa, joten tämä kannattaa ottaa huomioon. Usein kuitenkin lainan saaminen onnistuu jos hakijalla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Maksuhäiriömerkinnän löytyminen johtaa aina lainahakemuksen automaattiseen hylkäämiseen ja tässä ei tehdä poikkeuksia minkään lainayhtiön toimesta.

Pyrimme helpottamaan sinun tehtävääsi ja tarjoamaan niitä palveluita, joista saat lainan mahdollisimman nopeasti

Tarkoituksemme on siis valita joukkoon ne firmat, joilta irtoaa vakuudeton laina heti, nopeasti sekä kaikista helpoiten – lisäksi parhailla mahdollisilla lainaehdolla. Eli ei siis mikään helpoin tehtävä, mutta tähän pyritään. Päivitämme sivua jatkuvasti ja mikäli parempia vaihtoehtoja ilmenee, niin muutokset tulevat myös täällä voimaan samantien.

Hommaa helpottaa se, että pyrimme listaamaan sivustolle kaikki lainan kilpailuttajayritykset, joka taas takaa sen, että kuluttaja voi todella vertailla reaaliaikaisia lainatuotteita, joten tiedot ovat käytännössä aina 100 prosenttisesti ajan tasalla.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea yleensä 18 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö. Joissakin palveluissa pitää hakijan olla vanhempi ja korkein vaatimus, joka on tullut vastaan on niinkin korkea, kuin 26 vuotta. Kannattaa aina selvittää asia yritykseltä, josta aikoo lainaa hakea.

Hakijalla tulee myös olla Suomen kansalaisuus tai pysyvä oleskelulupa. Vakituinen osoite Suomessa on pakollinen, koska ulkomaille ei lainoja myönnetä. Hakemukset lähes poikkeuksetta täytetään netissä, joten hakijalta tulee myös löytyä verkkopankkitunnukset. Mikäli verkkopankkitunnuksia ei ole, niin ne saat omasta pankistasi, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun.

Myöskin kännykkäliittymä tulee asiakkaalta löytyä, mutta se voi olla myös prepaid-liittymä ja salainen numero ei myöskään estä lainan hakemista.

Tavallisesti hakijan tulee myös omata säännölliset tulot, jotta voidaan hakijan maksukyky varmistaa. Kuitenkin myös projektiluontoisissa töissä tai freelancerina työskentelevät voivat hakea lainaa, mutta heiltä saatetaan vaatia tiliotetta, jotta voidaan varmistaa, että hakijalla kuitenkin on tuloja, vaikka ne ovatkin epäsäännöllisempiä, kuin tavallisella palkansaajalla.

Paljonko on lainan korko?

Se riippuu aina lainatusta summasta ja sovituista ehdoista. Jotkut yritykset myöntävät jopa täysin korotonta ja kulutonta lainaa, kunhan sen maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä. Toisinaan voi myös valita, että haluaako kiinteän koron vai vaihtuvan koron. Esimerkkinä vaihtuvasta korosta käy vaikka 12 kuukauden Euribor-korko, jolloin lyhennysten määrä elää koron muutosten mukana ja saattaa tilanteen mukaan nousta tai laskea.

Lainaa hakiessa kannattaa myös ottaa huomioon muut mahdolliset maksut, koska alhaisimman koron laina ei välttämättä ole se halvin vaihtoehto. Osa yrityksistä nimittäin laskuttaa lainan avaamisesta, kuukausittaisista tai vuosittaisista tilinhoitoon liittyvistä kuluista tai mahdollisesti jostakin muusta. On hyvä ottaa siis myös muut mahdolliset kulut huomioon, kun hakee lainaa.

Voinko pitää maksuvapaita kuukausia?

Kysymykseen on mahdotonta antaa yhtä selkeää vastausta, koska käytäntö vaihtelee paljon eri yritysten välillä. Osa tarjoaa lyhennysvapaita kuukausia, jolloin korot lisätään lainan pääomaan, mutta maksuvapaissa kuukausissa sen sijaan ei ole mitään kuluja lainaajalle.

Yrityksestä aina riippuu, että minkälaisia lisäetuja lainaajan on mahdollista saada. Toisinaan voi myös eräpäivää vaihtaa, jos vaikka palkanmaksun aikataulu muuttuu ja joskus voi eräpäivää siirtää kuukaudella eteenpäin pientä korvausta vastaan tai jopa täysin ilmaiseksi.

Onko mahdollista saada monta päällekkäistä lainaa?

Lähes kaikki lainoja myöntävät yritykset myöntävät vain yhden lainan kerrallaan. Joskus saattaa olla mahdollista saada korotusta lainaansa, kun tietyt ehdot täyttyvät. Eli on vaikka maksanut kuusi peräkkäistä lyhennystä tai 30 prosenttia lainan määrästä tai jotakin vastaavaa. Täyisin uusia lainoja ei sama yritys oikeastaan ikinä myönnä.

Muut yritykset sen sijaan saattavat myöntää hakijalle lainaa, vaikka hakijalla olisi jo entuudestaan luottoja tai lainoja. Tärkeintä on, että on hoitanut maksunsa ajallaan ja riittävät tulot, jotta maksukyky riittää useamman lainan lyhentämiseen.

One Response to “Hae lainaa heti tilille netistä”
  1. Illuminati 24.3.2014