Lainavertailu – kaikki 2018 vuoden lainat vertailussa – vertaa lainaa

(Päivitetty 26.3.2018)

Sivuston lainavertailun avulla löydät helposti ja nopeasti kaikista edullisimman lainatuotteen juuri itsellesi parhaiten sopivilla lainaehdoilla sekä vuosikorolla. Tämä lainavertailu sisältää kaikki markkinoiden lainayhtiöt ja päivitämme sivua jatkuvasti pitäen silmällä mahdollisia uusia luotonmyöntäjiä. Löydät alapuolelta monipuolisen lainatarjonnan, jonka valitsemiseen olemme huomioineet lainojen todellisia vuosikorkoja, maksuaikataulun joustavuutta, luoton toimittamisen nopeutta sekä yleisiä lainaehtoja sekä niiden selkeyttä. Monet artikkelissa mainitut yhtiöt ovat kuluttajien suosikkeja vuodelta 2018 ja takuuvarmasti erinomaisia vaihtoehtoja oli kyseessä minkä suuruinen laina tahansa. Lainavertailu on laadittu huolellisesti ja kaikki seikat on huomioitu. Tutustu valikoimaamme alapuolelta ja hae edullisin lainatuote juuri sinulle sopivilla lainaehdoilla. Lainavertailu 2018 on paras mitä on.

Uudet lainat vertailussa – vertaa parhaat lainatuotteet 2018

FICC Finance vertaa kaikki uudet lainat 2018, jotta sinä saisit lainaa varmasti edullisesti pienellä korolla. Useat lainapaikat myöntävät myös lainaa täysin ilman kuluja tai korkoa eli voit saada jopa lainaa ilmaiseksi. Korottomat lainat ovat yleistyneet ja useat lainavertailut suosivatkin juuri tämäntyyppisiä lainatuotteita, koska kuluttomasti lainaaminen on tietysti paras tapa hakea ilmainen laina vertailusta.

Nopsalainalta laina heti tilille 1500 – 15 000 euron väliltä – lainapäätös aina 15 minuutissa

Nopsalaina on toiminut pitkään alalla ja myöntänyt kulutusluottoa joustavasti ja edullisesti tuhansille suomalaisille lainan tarpeessa oleville. Yhtiön kautta voit hakea lainan erittäin joustavin lainaehdoin netin kautta Nopsalainailmaisella hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, aikaa siihen ei mene 10 minuuttia kauempaa. Nopsalaina tarjoaa laajan valikoiman kulutusluottoja alkaen 1500 eurosta aina 15 000 euroon asti ja maksuajan voit valita 6-72 kuukauden väliltä.

Nopsalaina edellyttää lainaajalta vähintään 22 vuoden ikää, säännöllisiä kuukausittaisia tuloja sekä puhtaita luottotietoja. Kun haet lainaa Nopsalainalta saat lainapäätöksen aina 15 minuutin sisään, jonka jälkeen sinuun otetaan yhteyttä Nopsalainan toimesta ja tässä vaiheessa lainaajan tulee toimittaa tarvittavat dokumentit, kuten palkkakuitit todisteena säännöllisistä tuloista. Tämän jälkeen homma on selvä ja rahat toimitetaan välittömästi tilillesi. Lainavertailu suosittelee Nopsalainaa kenelle tahansa kulutusluoton tarpeessa olevalle!

 

 

Ostosrahalta saat lainat ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 euron väliltä nopeasti käyttöön

Ostosraha on erinomainen vaihtoehto, mikäli etsit hieman pienempää lainaa ja haluat saada sen nopeasti tilillesi. Ostosrahan kautta saat lainapäätöksen aina lähes välittömästi, 15 minuutin sisään, jonka jälkeen saat pian Ostosraharahat käyttöösi, mikäli hakemus menee läpi. Ostosrahan lainavalikoimaan kuuluvat lainat 400-2500 euron väliltä ja voit hakea lainan täysin ilman vakuuksia TAI takaajia. Yhtiö edellyttää lainaajalta 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Ostosraha on luotettava ja erittäin pitkään pikavippiä/kulutusluottoa myöntänyt lainafirma. Sen luotettavuus ja turvallisuus ovat huippuluokkaa ja yhtiö onkin yksi kuluttajien suosikeista. Tutustu lisää ja hae lainaa välittömästi Ostosrahalta. Ficc.fi lainavertailu suosittelee Ostosrahaa erittäin lämpimästi!

 

 

Credit24 joustolimiitti

Credit24Lainavertailu suosittelee Credit24:sta, joka  on edullinen, luotettava, joustava ja nopea vaihtoehto, eli siis se soveltuu erino kaikille. Yhtiön vaatimuksiin kuuluvat mm. 19 vuoden ikä sekä puhtaat luottotiedot, lainahakemuksen voit jättää netissä erittäin kätevästi vain muutamassa minuutissa ja saat nopeasti vastauksen sekä lainapäätöksen. Voit valita maksuaikataulun 1-24 kuukauden väliltä ja lainasumman 250-3000 euron väliltä. Credit24 tarjoaa erittäin joustavaa maksuaikataulua ja riittää, että lainaaja lyhentää lainasta vähintään 30 euroa kuukaudessa. Voit valita maksatko minimin tai vastaavasti voit myös maksaa lainan kokonaan pois yhdessä erässä, tai ihan mitä tahansa näiden väliltä. Maksat vain nostetusta lainasta ja Credit24:n lainoissa ei ole nostorajoituksia eikä mitään ylimääräisiä kuluja. Tutustu lisää ja hae Credit24:n joustolimiittiä itsellesi jo tänään.

 

 

Halino

halinoHalinon kautta saat haettua pikalainaa todella pitkällä jopa 1-5 vuoden äärimmäisen joustavalla maksuaikataululla. Halino tarjoaa mm. maksuvapaata kuukautta kaikille lainaajilleen. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoa/pikalainaa 1003000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat haettavissa netistä ilmaisella lainahakemuksella ilman vakuuksia. Halino pärjää hintavertailussa ja sivuston lainavertailu on todennut sen yhdeksi parhaimmista luottofirmoista. Tutustu lisää ja hae lainaa heti ilman vakuuksia netistä Halinon kautta.

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus tarjoaa erittäin monipuolisen lainavalikoiman, sen kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500-30 000 euron väliltä ilman vakuuksia. Maksuaikatauluja on pilvin pimein ja voit valita lainalle 1-12 vuoden maksuajan riippuen hieman lainasummasta. Saat haettua lainan kätevästi puhelimitse numerosta 09-2314 7795 tai vastaavasti voit hakea sitä verkosta. Lainan hakeminen on ilmaista ja helppoa sekä nopeaa. Freedom Rahoitus toimii siten, että kun jätät lainahakemuksen saat aina vastaukseksi useita eri lainavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainan hakeminen ei siis vielä sido ketään mihinkään vaan voit vapaasti tiedustella minkälaisia lainatuotteita yhtiöllä on tarjolla. Freedom Rahoitus tarjoaa markkinoiden laajimman lainavalikoiman ja sitä voi suositella lämpimästi kenelle tahansa 500 – 30 000 euron lainan tarpeessa olevalle. Lainavertailu suosittelee yhtiötä kaikille!

 

Valitsetko sinä luottosi maltilla?

lainavertailu On siis aina syytä tehdä pieni kartoitus ennen kuin lähdet täyttämään lainahakemusta. Valitsemalla kulutusluoton oikein säästät aina takuulla rahaa. Monet jättävät vertailut tekemättä ja ottavat heti ensimmäinen luoton mikä eteen tulee.

Tätä ei voi suositella kenellekään, ei missään tapauksessa. Et menetä kovinkaan montaa minuuttia elämästäsi jos valitset ensin kolmesta viiteen sopivaa lainapaikkaa ja sitten tutkit mistä lainaraha irtoaa halvimmalla.

Tämä pieni operaatio voi säästää jo useita kymmeniä euroja – tai jopa satoja – jos kyseessä on suurempi monen vuoden maksuajalla varustettu kulutusluotto alkaen 2000€. Älä siis jätä tätä operaatiota tekemättä!

Onko lainan hakeminen netissä turvallista?

Kyllä on. Lainoja myöntävät yritykset ovat kaikki sijoittaaneet huomattavasti tietoturvaan, joten tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisten käsiin. Tietoliikkenne on siis hyvin suojattua ja annettuja tietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille tahoille. Hakija voi siis olla turvallisin mielin, koska lomakkeella annetut tiedot ovat myös täysin luottamuksellisia.

Voinko saada laskun eräpäivää siirrettyä?

Se aina riippuu yrityksestä. Joidenkin kanssa on mahdollista siirtää eräpäivää kuukaudella eteenpäin pientä korvausta vastaan, mutta osalla se onnistuu jopa ilman mitään maksua. Tosin kaikki eivät palvelua tarjoa, joten lainaa hakiessaan kannattaa lukea ehdot tarkasti.

Osa myös tarjoaa lyhennysvapaita kuukausia tai jopa kokonaan maksuvapaita kuukausia. Joskus niitä on mahdollista saada jopa useita vuodessa, mutta yleinen sääntö on, että kahta maksuvapaata kuukautta ei voi pitää peräkkäin.

Lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää muutamaan asiaan huomiota

Halvimman koron tarjoava yritys ei aina ole se paras vaihtoehto, koska se saattaa periä muita korkeita maksuja. Mahdolliset lisäedut ja sopimuksen joustavuus on hyvä myös punnita tarkasti ja sitten vasta tehdä lopullinen päätös.

x

Emme tallenna sinusta mitään henkilökohtaista tietoa. Käytämme keksejä sivustollamme esimerkiksi liikenteen analysointiin ja sivuston parantamiseen.