Pikavippi 400€ – hae halvin 400 euron pikalaina heti tilille

Pikavippi 400 (Päivitetty 29.12.2017)

Tarvitsetko rahaa nopeasti lainaan ja haluat löytää 400 euron pikavipin mahdollisimman halvalla, nopeasti ja joustavin lainaehdoin? Meiltä tämä onnistuu hyvin helposti, olemme listanneet parhaimmat lainapaikat mitä tämän hetken markkinoilta löytyy ja tiedot ovat varmasti ajan tasalla. Seuraamme mitä alalla tapahtuu päivittäin ja meidän tehtävämme on auttaa lainaajaa löytämään paras mahdollinen lainatuote, joka on tämän artikkelin tapauksessa 400 euron pikavippi. Löydät alapuolelta 400 euron pikavipin ilman korkoja tai vaihtoehtoisesti erittäin pitkällä 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Olemme ottaneet huomioon kaiken ja etsineet parhaat lainatuotteet ja samalla pitäneet mielessä kaiken tyyppistä lainaa etsivät kuluttajat. Toivottavasti alapuolen lainavertailun kautta löytyy juuri sopiva 400 euron vippi. Tutustu lisää yhtiöihin ja tee oma vertailusi, parempia vaihtoehtoja et netistä voi löytää!

Vivus tarjoaa 400 euron vipit ilman kuluja kaikille 1. asiakkaille

Vivus on yksi kestosuosikeista ja se kipuaa korkealle 400 euron vippivertailussa. Tämä siistä syystä, että lainaaminen on yksinkertaisesti naurettavan helppoa ja nopeaa sekä rahojen toimitus tapahtuu tilille pikaisesti. VivusMyös lainahakemuksen täyttäminen onnistuu vain minuuteissa ja tietenkin luonnollisesti netin kautta. Lainojen hinnat ovat edullisia, maksuaikataulu on joustava ja yhtiö tarjoaa vielä tarvittaessa eräpäivän siirtoa. Ja kaikki toimii myös ilman minkäänlaisia ongelmia, mitään negatiivista sanottavaa emme Vivuksesta keksi, eikä varmasti keksi kuluttajatkaan. Yhtiö on laajentanut lainavalikoimaansa kuluvan vuoden aikana ja voit valita lainan aina 10-2010 euron väliltä eli valikoimaa riittää aina keskisuureen kulutusluottoon asti. Tutustu lisää Vivuksen monipuoliseen ja edulliseen lainavalikoimaan alapuolelta ja hae 400 € vippi nopeasti tilillesi verkosta ilmaisella hakemuksella.

 

Lainasto

LainastoLainasto on myös ainutlaatuinen vippi- ja kulutusluottoyhtiö ja sen kautta voit hakea 400 euron pikalainaa joustavalla maksuajalla ilmaisella nettihakemuksella. Lainasto tarjoaa lainoja 200-2000 euron väliltä ja kaikki lainat ovat vakuudettomia sekä haettavissa netin kautta vain minuuteissa. Palvelun ikäraja on 21 vuotta. Tutustu lisää ja pistä 400e vippi heti tilaukseen ilman vakuuksia!

 

Trustbuddy

Trustbuddy on uusi, mutta erittäin lyhyessä ajassa suureen suosioon noussut pikalaina tarjoaja. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa jotain sellaista mitä muut eivät ja sitä kautta voit tosiaan hakea kerta toisen jälkeen pikavipin ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että maksat pikavipin 14 vuorokauden kuluessa pois. Voit siis hakea vipin 100-600 € väliltä ja se on aina ilmainen jos lyhennät sen kokonaisuudessaan pois 2 viikossa. Hakeminen ei maksa mitään ja mitään kuluja ei tule. Trustbuddy tarjoaa luonnollisesti lainaa myös pidemmällä maksuajalla ja voit ottaa lainan esimerkiksi 30 vuorokaudeksi lainaan ja siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin – joustoa siis löytyy! Lainan haku onnistuu kätevästi netissä ja lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja, saat myös päätöksen nopeasti, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi ja saat ne käyttöön yleensä nopeasti viimeistään seuraavan vuorokauden aikana. Jos etsit ilmaista 400 euron pikavippiä niin Trustbuddyn kautta se onnistuu aina, kunhan maksat vipin pois 14 päivässä! Tutustu lisää alapuolella olevan painikkeen kautta ja tilaa pikavippi 400 euroa heti tilille – et varmasti tule pettymään.

Trustbuddy ei ole enään toiminnassa!

 

Onko vippiä yhä saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa? Mistä pikavippi 400 18 vuotiaalle?

Pikavippi 24h on yhä haettavissa ja monet yhtiöt mahdollistavat lainan hakeminen mihin kellon aikaan tahansa ja minä päivänä hyvänsä. Homma menee kuitenkin niin, että rahoja et voi saada tilille kun vasta klo 7-23 välisenä aikana. Rahan toimittaminen muina aikoina on laissa kiellettyä eli esimerkiksi jos haet yöllä vippiä, saat rahat vasta tilille aikaisintaan seuraavana päivänä kun yritys avaa ovensa.

Pikavippi 400 euroaKäsite on jäänyt varmasti niiltä ajoilta kun pikavipin saaminen oli mahdollista kellon ympäri ja mitään rajoitteita ei ollut. Tämä on kuitenkin muuttunut jo useita vuosia sitten ja oli kyseessä sitten mikä tahansa lainasumma, kuten pienin pikavippi 50 euroa, niin poikkeuksia ei ole, vaikka jossain niin mainostetaankin. Suosittelemme lukemaan aina yhtiöiden lainaehdot, niin nämä asiat tulevat hyvin selville.

400 euron vipin saaminen vasta täysi-iän saavuttaneelle ei tule olemaan helppoa, sillä useimmat yhtiöt edellyttävät nykyään vähintään 19 tai 20 vuoden ikää.

Onko todella mahdollista täysin kuluton ja koroton pikavippi?

Se on täysin mahdollista. Muutama lainoja myöntävä yritys tarjoaa uuden lainaajan etuna ensimmäistä pikavippiä täysin ilman mitään kuluja. Muutama yritys taas tarjoaa aina pikavipin ilman mitään kuluja, kunhan sen maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä.

Voinko maksaa pikavipin takaisin osamaksulla?

Se aina hieman vaihtelee yrityksestä riippuen. Jotkut yritykset hyväksyvät pienempienkin pikavippien, kuten vaikka 400 euron lainan maksamisen erissä, mutta osa taas vaatii, että pikavippi maksetaan takaisin kerralla korkoineen ja kuluineen. Kannattaa siis tutustua ehtoihin tarkasti ja sitten vasta tehdä päätös, että mistä haluaa lainansa hakea.

Kuka voi hakea lainaa?

Jokaisella yrityksellä on omat kriteerinsä, mutta muutama sääntö pätee kaikkiin yrityksiin. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, koska alaikäisille ei lainoja myönnetä. Kannattaa kuitenkin huomioda, että moni yritys vaatii hakijalta korkeampaa ikää, kuin 18 vuotta.

Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissaan ja hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen. Hakija tarvitsee myös kännykkäliittymän ja verkkopankkitunnukset. Osa yrityksistä hyväksyy tunnistautumisen myös mobiilivarmenteella.

Lainoja ei myönnetä ulkomaille, joten hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai omata pysyvä oleskelulupa. Myöskin säännöllisiä tuloja edellytetään hakijalta, jotta voidaan varmistua maksukyvystä.

 

Lisää tämän suuruisia lainatuotteita: